Κανής δεν λυπήθηκε το γατάκι

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης larys
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

larys

PB Member
Εγγραφή
3 Φεβ 2008
Μηνύματα
1.783
Πόλη
Σιδηρόκαστρο
Εδώ και 4-5 μέρες ακούο ένα γατάκι να νιαουρίζη μόλις σκοτείνιαζε.Άκουγα τις γειτόνισες να λένε χίλια δυο. Τα μικρα ακόμη χειρότερα. Είπα σε μια γειτόνισα γιατί δεν το πέρνει κάποιος ή εσύ στο σπίτι σου;(είδη έχει 11 γάτες). Μου λέει τη να το κάνω;Έχω πολές.Άρχησα να τα πέρνω άσχημα. Σημειωτέων πως η σπιτονοικοκηρά μου, μισή αφάνταστα τις γάτες. Πήγα λοιπόν το Σάββατο το πρωϊ και με τα ζώρια έφαγε την παπάρα με το γάλα που του έδωσα. Όσο για να πιαστη με τίποτα.Αυτό γινότανε μέχρι σήμερα και το γατάκι πήρε τα πάνω του. Σήμερα όμως πηγε να γίνει το χειρότερο. Είδα ένα... Να μην το γράψω καλύτερα με το αεροβόλο να προσπαθει να χτυπήση το μικρό. Τρελάθηκα. Πήρα το αεροβόλο και το πέταξα κάτω. Πήρα με χίλια ζώρια το γατάκι και το έφερα στο σπίτι.Άυριο θα το πάω στα μαγηρεία στο στρατόπεδο. Εκεί μειστεύω θα είναι καλά.Αυτή ήταν η καλή μου πράξει για σήμερα σαν πρώην πρόσκοπος που είμουν.:)
 
  • Like
Αντιδράσεις: lizard
εγω οταν ημουν μικρη ( 10-11 ετων) και ακουγα γατακια να νιουριζουν,τα εφερνα στο σπιτι μου και τα εβαζα σε μια κουτα και με μια συριγγα τα ταιζα.
ομως παντα, μα παντα, τα γατακια μου πεθαιναν, και μετα τα κηδευα.
αυτο ειχε γινει παρα πολλες φορες, ωσπου μια μερα με ειδε η μαμα μου που εκλαιγα και με ρωτησε γιατι κλαιω,(ειχαμε ηδη συμφωνησει οτι ηταν δικη μου ευθυνη τα γατακια και δεν την αφηνα να ειναι μαζι μου) της απαντω λοιπον οτι δεν εχω καταφερει να σωσω κανενα γατακι, ολα πεθαινουν. αρχιζει λοιπον να με ρωταει τί ακριβως κάνω απο την στιγμή που τα παιρνω και εγω της λεω αναλυτικα, ωσπου φτανω στην στιγμη του ταισματος και της λεω " πινουν ολο τα γαλα που τους δινω και μετα τα πλενω και τα σκουπιζω..." και εκει με κοβει και μου λεει ότι τα γατακια δεν τα πλενουμε και μαλλον γιαυτο πεθαιναν. Μετα εκλαιγα για τις αδικοχαμενες ψυχουλες.
Κι ομως παιδια. Δεν ηξερα οτι οι γατες δεν θελουν το νερο
 
τα μωρα γατακια θελουν πολυ προσοχη,ιδικο γαλα για γατακια η εβαπορε, οχι φρεσκο, εγω τους χτυπαω και ενα κροκο αυγου μεσα σε χλιαρο γαλα... Και προσοχη στο ταισμα για να μην πνηγουν και παει τα γαλα στους πνευμονες.. Και μετα τρυψιμω στις ευσθητες περιοχες τους με ενα βρεμμενο πανακι για να κανουν τις αναγκες τους, γιατι αλλιως δεν κανουν κ σκανε, δεν θα ελεγα οτι η γατες δεν θελουν το νερο,ιδικα τωρα μ την ζεστη οι δικες μου πανε και ξαπλωνουν πανω σε βρεγμενα συμεια στην αυλη... Και εσενα αμα σε πιτσιλισουν με νερο δεν θα θελεις!
τωρα το γατακι εγω θα το επερνα κ ας εχω πολλες.. Αμα τα αγαπας πραγματικα θα το παρεις, σιγα ενα παραπανωκαι αν δεν μπορεις να το κρατησεις βρεσ'του ενα σπιτι(αυτο το λεω για την κυρια με τις 11 γατες, που δεν μπορω να καταλαβω την λογικη της, κ οχι για σενα Lary),τι να γινει ομως δεν ολοι σαν κ εμας...
 
Μερικοι ανθρωποι (αν μπορω να τους πω ετσι) ειναι..@.. Να σας πω μια δικια μου ιστορια που κρατα ακομα και σημερα, στο μαγαζι οπου εργαζομαι ερχεται ενας γατος ο οποιος τον φροντιζε ενας κυριος αλλα δυστυχως πηγε στον ουρανο! Ειναι τοσο ηρεμος που καθεται εξω απο την τζαμαρια του μαγαζιου. Οταν πειναει ερχεται στην πορτα και νιαουριζει. Καθε μερα εχουμε μαθει το προγραμμα του και τον ταιζουμε πρωι-βραδυ. Εχει γινει η μασκοτ του μαγαζιου και τις γειτονιας μας! Μιλαμε ειχα και εγω παλια γατες αλλα τοσο ηρεμο και γλυκο δεν εχω ξαναδει! Ασε που ειναι και εκλεκτικος στην τροφη... Θελει και σολωμο ο ατιμος! 😀! Ειμαι χαρουμενη γιατι απο την στιγμη που δεν μπορω να εχω τετραποδο στο σπιτι τουλαχιστον προσφερω οσο μπορω εκτος! 😛
 
  • Like
Αντιδράσεις: lizard
Back
Top