Σεμινάρια Καναρίνια χρώματος - ΑΣΕΚ

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης mgerom
  • Ημερομηνία Ημερομηνία
  • Ετικέτες Ετικέτες
    ασεκ
Mια πολύ καλή πρωτοβουλία του ΑΣΕΚ, που καλόν είναι ακόμα και κάποιοι που έχουν ελάχιστα καναρινάκια, να την παρακολουθήσουν διότι όπως βλέπω υπάρχει αναφορά στην διαχείριση των πουλιών απο πλευράς πτερώματος. Πράγμα που πρέπει να γνωρίζει ο καθένας, άσχετα αν εκτρέφει ή απλά ζευγαρώνει δυο πουλάκια.

Untitled-1.webp
 
Ολοκληρώθηκε το παραπάνω Σεμινάριο που διοργάνωσε ο ΑΣΚΕ...
Ελπίζω το θέμα να καλύφθηκε από τον αξιολογότατο και καταξιωμένο εκτροφέα και κριτή της COM-OMJ Σπύρο Καλαμαρά.
Οι παρευρισκόμενοι και μέλη του petbirds αν έχουν την καλοσύνη ας μας δώσουν μια μικρή γεύση από την όλη παρουσίαση...
27459632_694969140891656_5669342353441800283_n.webp
 
To βασικότερο όλων για μένα είναι το γεγονός οτι οι άνθρωποι που γνωρίζουν το θέμα σε βάθος, έχουν πεισθεί οτι μια βασική γνώση γύρο απο την γενετική είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ για την σωστή ασχολία, διαχείριση της όποιας εκτροφής. Ετσι τα σεμινάρια γύρο απο τήν γενετική που διέπει τα ζευγαρώματα των μεταλλάξεων και του πτερώματος γίνονται πραγματικότητα. Μόνον όφελος βλέπω να προκύπτει απο αυτή την αντίληψη, ιδιαίτερα για τα καναρίνια χρώματος.
 
Δυστυχώς σε μας από την επαρχία απουσιάζει η πολυτέλεια της φυσικής παρουσίας και τα όποια ηλεκτρονικά βοηθήματα θα μας αποσταλούν με αλληλογραφία.
Ωστόσο κάποια πράγματα θα ήταν ωφέλιμο να μας "κοινοποιηθούν" από τους παρευρισκόμενους αν ασφαλώς υπάρχουν.
 
Δυστυχώς σε μας από την επαρχία απουσιάζει η πολυτέλεια της φυσικής παρουσίας και τα όποια ηλεκτρονικά βοηθήματα θα μας αποσταλούν με αλληλογραφία.
Όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να δει ακόμη και να κατεβάσει το video από το συγκεκριμένο σεμινάριο που είναι εδώ https://drive.google.com/file/d/190sjFIeFz1m-TG_dgie5ieKozd41uzdD/view
 
Τελευταία επεξεργασία:
Back
Top