Ασθένειες Καναρίνι ήταν μέσα στη χαρά και μετά απεβίωσε

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης Antrei
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

Antrei

PB New Member
Εγγραφή
6 Απρ 2021
Μηνύματα
2
Πόλη
Θεσσαλονίκη
Το καναρίνι μου το είχα πάνω από ένα χρόνο και είμασταν πραγματικά πολύ δεμένοι. Τον είχα στο δωμάτιο μου και ήταν πάρα πολύ εκπαιδευμένο. Πραγματικά χωρίς κανένα σύμπτωμα , τις τελευταίες μέρες απλά ερχόταν πιο συχνά προς τα εμένα για να παίξουμε και γενικά ήθελε να του δίνω περισσότερο σημασία απο τις προηγούμενες φορές. Το τελευταίο βράδυ πριν την απεβιωσή του, δεν κοιμήθηκε και ήταν πάρα πολύ κινητικός, πήγαινε πέρα δόθε συνέχεια...το επόμενο πρωί απεβίωσε και ακόμα κλαίω (αυτό το κείμενο το γράφω με δάκρυα) νιώθω σαν να ήξερε ότι θα πέθαινε και τις τελευταίες του ώρες τις πέρασε μαζί μου...Θέλω να μάθω το γιατί😞...
 
Τελευταία επεξεργασία από moderator:
@Antrei
Δηλαδή να πάς το πουλάκι γρήγορα σε ένα γιατρό που γνωρίζει από πτηνά για να κάνει την νεκροψία και ότι άλλες εξετάσεις θεωρεί απαραίτητες, μήπως και μπορέσει να βρει την πιθανή αιτία θανάτου.
Θα μου πεις ψιλά γράμματα, είναι όμως ο μοναδικός τρόπος...
Εάν ενδιαφέρεσαι επικοινώνησε με το κύριο Σαντοριναίο στην Θεσσαλονίκη ρώτησε αν μπορεί να το κάνει, επειδή έχουν περάσει και αρκετές ώρες, και το κόστος της νεκροψίας και ενημέρωσε μας.
 
Ένας εξειδικευμένος Πτηνίατρος κάνοντας νεκροψία μπορεί να διαπιστώσει το λόγο του θανάτου βλέποντας τα όργανα του πουλιού αλλά υπάρχει περίπτωση να μην μπορέσει να βρει κάτι που να εξηγεί την ξαφνική απώλεια του πουλιού.
Μπορεί να έφυγε από εγκεφαλικό, καρδιαγγειακό πρόβλημα που δεν γνωρίζω αν μπορεί να διαπιστωθεί ακόμα και με την νεκροψία.
 
Λυπάμαι πολύ για το καναρινάκι σου. Σε καταλαβαίνω, είναι πολύ επίπονο να χάνεις ένα φτερωτό πλασματάκι που έχει φιλαράκι σου. Όπως κ οι άνθρωποι όμως κ αυτά μπορούν να πάθουν κάτι ξαφνικά όπως εγκεφαλικό. Τουλάχιστον έζησε με αγάπη κ φροντίδα δίπλα σου. 🐤RIP 😞
 
Στεναχωρήθηκα πολύ για το καναρινακι σου και πραγματικά είναι πάρα μα πάρα πολύ στενάχωρο και πραγματικά δεν μπορείς να φανταστείς πόσο σε νιώθω. Πριν χρόνια είχα χάσει ένα καναρινακι θυληκο από γεράκι. Στεναχωρήθηκα πάρα πολύ και από τοτε προσέχω παρά πολύ τα καναρίνια μου. Η τουιτινα όπως ονομάζεται ήταν η θυλικια του Ρωμαιου μου, και η μητέρα όλων των υπολοίπων καναρινιων που έχω. Τέλος πάντων αυτά τα καναρινακια μου τα έχω παρουσιάσει στο furum.😥 Συλιπητηρια για το καναρινακι σου!
 
Back
Top