Ασθένειες Καναρίνι αναπνέει δύσκολα

• Θεματοθέτης Θεματοθέτης sotbu
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

sotbu

PB New Member
Πόλη
Αθήνα
exo kai ego ena kanarini edo ka kanena xrono exi stamatisi na milai kai mono anigoklini to stomato
tora teleytea akoygete san na exi vroxika kai na anapnei diskola exis tin entiposi pos einai san ton an8ropo ota exi vixa ti mporo na kano

Τελικά δεν το πρόλαβα έφυγα για 1 ώρα από το σπίτι για να πάω να του πάρω φάρμακο Και όταν γύρισα ήταν ψόφιο
Μια ερώτηση στο κλουβί που τον είχα μπορώ να βάλω άλω μέσα

Μιλάς για το πουλάκι που σε άλλο θέμα είχες πει ότι εδώ και ένα χρόνο δεν μπορούσε να αναπνεύσει καλά;
Το κλουβί στη θέση σου θα το απολύμαινα και θα το έπλενα με καυτό νερό και σαπούνι, πριν το επαναχρησιμοποιήσω. Το ίδιο ισχύει και για τα σκεύη του.
Προσπάθησε να δεις τί λάθη έκανες ωστε να μην τα επαναλάβεις στο μέλλον. Προσωπικά πιστεύω ότι είναι μεγάλο χρονικό διάστημα ένα έτος για να μην προσπαθήσεις να το γιατρέψεις. Δεν στο λέω με κριτική διάθεση, παρά μόνο για να φροντίσεις καλύτερα τα επόμενα πουλάκια που τυχόν θα αποκτήσεις.

Το κλουβί στη θέση σου θα το απολύμαινα και θα το έπλενα με καυτό νερό και σαπούνι, πριν το επαναχρησιμοποιήσω. Το ίδιο ισχύει και για τα σκεύη του.
Και χλωρίνη απαραίτητα…

Φτιάξε ένα διάλυμα με χλωρίνη και ζεστό νερό σε αναλογία 1/10 περίπου ή και πιο ισχυρό και καθάρισε καλά το κλουβί και τον εξοπλισμό αφήνοντας τα για λίγη ώρα μέσα στο διάλυμα. Στη συνέχεια, αφού ξεπλύνεις καλά άφησέ τα για ένα εικοσιτετράωρο σε εξωτερικό χώρο να στεγνώσουν και μετά να βάλεις καινούργιο πουλί μέσα.

Δώσε βάση επίσης στη δεύτερη παράγραφο του μηνύματος του Δαμιανού. :)

Το πρόβλημα ήταν πώς το είχα πάει σε κτηνίατρο και δεν με βοήθησε καθόλου
Μετά πήγα από εκεί που το πήρα και μου έλεγε πώς έχει πνευμονία και του δίναμε αντιβίωση το τρέχαμε συνεχεία και τώρα ανακάλυψα εγώ το σαΐτ που με βυθίσατε πραγματικά
Τώρα έχω άλω ένα που ήταν μαζί του αυτό είναι ιζαμπελα πρέπει να κάνω κάτι
Και το κλουβί είναι από τα μεγάλα και λέω να βάλω την καρδερίνα που έχω στο μαγαζί εσείς τι λέτε

Το πουλί που ήταν μαζί του κώλυσε και αυτό, φρόντισε το, απομόνωσε το.
Εξέτασε το ή βάλε γιατρό να το εξετάσει (όχι αυτόν με την αντιβίωση).
Αφού τελειώσει η θεραπεία και η απολύμανση του κλουβιού, τότε φέρε την καρδερίνα σου.

Σχετικά θέματα

Back