Ασθένειες Καναρίνι δεν κελαηδάει κι εχει καθησει κατω

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης Flock
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

Flock

PB New Member
Εγγραφή
30 Αυγ 2015
Μηνύματα
245
Πόλη
Πάτρα
εδω και μια εβδομαδα το καναρινι δεν κελαηδάει. την μερα που σταματησε του ειχαμε δωσει καναβουρι, επισης το πουλι δεν τρωει και ο ποπος του ειναι λιγο μαυρος.
ο κυριος στο petshop μας προτεινε μια αντιβιωση που παει στο νερο. την λενε aviomycine . ειναι η δευτερη μερα που την παιρνει... Επισης το πουλι ειχε καθησει στο κατω μερος του κλουβιου.
 
Όλα όσα περιγράφεις σε μένα φαίνονται άσχημα για τη ζωή του πτηνού.
Για να βρείς σωστή βοήθεια πρέπει να απευθυνθείς σε κάποιον από τους γιατρούς https://community.petbirds.gr/threads/Πτηνίατροι-Ειδικευμένοι-στα-Πτηνά-Κτηνίατροι.1091/
Ωστόσο μπορείς αν θέλεις να στρώσεις ένα λευκό χαρτί Α4 στον πάτο του κλουβιού και να μας ανεβάσεις τις φωτογραφίες από τις κουτσουλιές του.
Ακόμη αν βρέξεις τα φτερά στο στήθος και στην κοιλιά θα μπορέσεις να τα φωτογραφήσεις, να τις ανεβάσεις και θα φανούν χρήσιμες σε όσους γνωρίζουν για να σου δώσουν τις πρώτες "συμβουλές".
 
επισης το πουλι ειχε καθησει στο κατω μερος του κλουβιου.

Πήγαινε όσο πιο γρήγορα μπορείς σε έναν κτηνίατρο. Ελπίζω να προλάβεις. Όταν τα καναρίνια εμφανίζουν σημάδια ασθένειας είναι πολύ αργά και κινδυνεύει η ζωή τους.
 
ο κυριος στο petshop μας προτεινε μια αντιβιωση που παει στο νερο. την λενε aviomycine .
Ο κύριος στο Pet Shop θέλει να πουλήσει και δεν έχει τις γνώσεις ενός γιατρού. Η aviomysine τελικά έχει καταντήσει αντιβίωση για πάσα νόσο. Η καλύτερη λύση όπως σου είπαν και παραπανω είναι το πουλάκι να το εξετάσει γιατρός και μάλιστα σύντομα. Το ότι δεν τρώει και κάθεται στον πάτο του κλουβιού είναι ιδιαίτερα ανησυχητικά.
 
Μου λέει ότι το αρχείο είναι πολύ μεγάλο και δεν μπορώ να ανεβάσω φωτο
 
Back
Top