Ασθένειες Καναρίνι κάνει σαν να κλαίει

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης ismene999
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

ismene999

PB New Member
Εγγραφή
8 Ιαν 2022
Μηνύματα
2
Πόλη
Αθηνα
Καλησπερα σας έχω ένα καναρινακι εδώ και 3 εβδομάδες είναι αρσενικό απ’οτι μου είπαν αλλά ξαφνικα άρχισε να σκούζει σαν να κλαίει…Σας έχω βγάλει και βίντεο…

View attachment trim.8935BEA9-2AA1-438E-A574-2F0A41DDA234.MOV
 
Τελευταία επεξεργασία από moderator:
@ismene999
Ακούγεται σαν συριγμός, ίσως υπάρχει κάποιο πρόβλημα με το αναπνευστικό του , φαίνεται και λίγο φουσκωμένο...
Καλύτερα να το δει γιατρός.
 
Καλημέρα φουσκώνει μόνο όταν τον πλησιάζεις…Αν παίζει κάποιο ρόλο γιατί δεν γνωρίζω καθόλου.
 
Καλο θα ήταν να το κοιτάξει κάποιος κτηνίατρος
 
  • Συμφωνώ
Αντιδράσεις: MARY58
Πιθανότατα έχει κάποιο πρόβλημα στην αναπνοή. Καλύτερα να συμβουλευτείς και κάποιον κτηνίατρο για να είμαστε σίγουροι, διότι μόνο από τον ήχο τις περισσότερες φορές δεν μπορούμε να καταλάβουμε ακριβώς τι έχει και επιπλέον δεν μπορούμε να σου πούμε κάποιο ότι να ναι φάρμακο γιατί μπορεί να γίνει επικύνδυνο ακόμα και για την ζωή του.
 
@gianniskilkis Αδύνατον! Υπάρχει σίγουρα πρόβλημα με το αναπνευστικό, το πουλάκι βασανίζεται! Πέραν του ότι δεν κελαηδούν το βράδυ, το κελαηδισμα αυτό που περιγράφετε μοιάζει με μουρμουριτό - σαλιάρισμα. Εδώ δεν πρόκειται καν για τραγούδι...
Με όλο το θάρρος.
 
@ismene999 Καλημέρα. Όπως σου είπαν κ οι προλαλήσαντες πήγαινε το σε πτηνιατρο. Θα σου πρότεινα την Δουκακη στον Πειραιά. Κ αν μπορείς, πες μας την θεραπεία που θα κάνεις.
 
Μπορεί ο άμεσα ενδιαφερόμενος να μην το δει ποτέ, αλλά οι πληροφορίες προσωπικά πιστεύω είναι καλό να υπάρχουν για μελλοντικούς αναγνώστες.
@MARY58 και έχω την πάτησα πάντως...😁
 
Back
Top