Γενικά Καναρίνι κοιμάται στην κούνια

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης teo24
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

teo24

PB Member
Εγγραφή
22 Νοε 2008
Μηνύματα
139
Πόλη
Νέα Ιωνία
Χρονια πολλα και καλη χρονια σε ολους. Παρατηρησα τωρα οτι το ενα απ τα καναρινια μου κοιμαται στην κουνια[εκει κοιμαται παντα], με την διαφορα οτι η κουνια κουνιεται σαν τρελη και δεν σταματαει, αυτο ομως κοιμαται και δεν θελω να την σταματησω μην τρομαξει.☹
 
τα καναρινια λατρευουν την κουνια

τα δικα μου καναρινια λατρευουν να κοιμουνται στην κουνια τους (αν και μονο ο αρσενικος εχει τωρα). Ο πτηνιατρος λεει πως τα αποβλακωνει η κουνια μα εγω βλεπω οτι κοιμαται μια χαρα! Οποτε δεν νομιζω πως πρεπει να ανησυχεις που κοιμαται στην κουνια, μπορει απλα να του αρεσει! Και ακομα και το οτι κουνιεται δεν νομιζω οτι εχει πολυ σημασια, και τα δικα μου ετσι κοιμουνται! Και πιστευω πολλων αλλων!
 
Εγώ στο κλουβί μου δεν έχω κούμια και έχω 3 βέργιες. Μια χαρά κοιμάτε εκεί (το αρσενικό γιατί το θυλικό κοιμάτε στη φωλιά) ακούνιτο.
 
Ο,τι μειώνει τον ζωτικό χώρο του κλουβιού, που είναι απαραίτητος
για την άσκηση(με το πέταγμα) και τον καλό μεταβολισμό του πουλιού, είναι κακό να υπάρχει.
Το γεγονός οτι κοιμούνται στην κούνια οφείλεται στο οτι αυτή, βρίσκεται στο ψηλότερο σημείο μέσα στο κλουβί.
 
Θα πρότεινα να την αφαιρέσεις, όπως και τους καθρεύτες αν έχεις, διότι δεν είναι καλό για τα καναρίνια. Αν πάλι θες να την έχεις και να μη κουνιέται τόσο πολύ, δοκίμασε να απομακρύνεις τα άκρα μεταξύ τους.Λόγω της τάσης η κίνηση θα είναι πιο δύσκολη.
 
Ευχαριστω πολυ παιδια για την ανταποκριση.Χρονια τωρα κοιμουνται στην κουνια και την χρησιμοποιουν και ολη μερα.Αυτο που με παραξενεψε ηταν το κουνημα, ηταν λες και καποιος τις εδωσε φορα.:)
 
κ εμένα μόνο στην κούνια κοιμάται, αλλά η κούνια δεν νομίζω να κουνιέται...
 
Back
Top