Ασθένειες Καναρίνι με βράχνιασμα

• Θεματοθέτης Θεματοθέτης airman
  • Ημερομηνία Ημερομηνία
Πόλη
Ψαχνά
Όνομα
Γιώργος
😕Έχω ένα καναρίνι το οποίο εδώ και λίγο καιρό έχει ένα βράχνιασμα. Στην αρχή νόμιζα ότι ήταν άσθμα. Του χορήγησα θεραπεία με αντιασματικό με πρόσκαιρα αποτελέσματα. Μετά από λίγο το βράχνιασμα επανέρχεται. Διαβάζωντας τα συμπτώματα για το ακάρι αναγνώρισα μερικά από αυτά όπως το ότι προσπάθει να βγάλει κάτι από το στόμα του να τινάζει το κεφάλι κάνοντας έναν ήχο σαν φτέρνισμα. Από την άλλη συνεχίζει να κελαϊδά κανονικά (μερικές φορές ακούω και τοβράχνιασμα κατα την διάρκεια του κελαϊδίσματος) και είναι αρκετά ζωηρό. Επίσης ακούω και συριγμό στην ανάσα του μερικές φορές. Το βράχνιασμα μετά από την χορήγηση του αντιασματικού σταματά αλλά μετά από λίγες βδομάδες επανέρχεται.ΒΟΗΘΕΙΑ!

Δεν χρειάζεται πανικός! Θα του βάλεις μια σταγώνα Pulmosan στο σβέρκο.
Θα κάνεις υπομονή αρκετές μέρες μέχρι να αποβάλει τα ψώφια παράσιτα.
Ρήξε μια προσεκτική ματιά εδώ. Pulmosan Anti-windpipemite

ακαρεα της τραχειας και εμενα εχει αυτα τα συμπτωματα και μου ηπαν οτι ειχε ακαρεα της τραχειας. Παρε Pulmosan και διαβασε προσεκτικα τις οδηγιες και ολα καλα θα πανε! https://petbirds.gr/product/beaphar-pulmosan/

επειδη ειχα και εγω παρομοιο προβλημα και οπου πηγα και ρωτησα μου συστηναν Pulmosan το δοκιμασα και δεν βρηκα γιατρεια καποιος απο καταστημα στην Αθήνας μου συστησε ενα φιαλιδιο multivitamine και ειδα πληρη ιαση δες και αυτο δεν χανεις τιποτα.

Αν ήταν να εξαφανίζονται τα ακάρεα με πολυβιταμίνες
θα ήμασταν όλοι πολύ ευτυχείς. Αλλά δυστυχώς δεν μπορεί να γίνει αυτό.

το πιθανοτερο να μην ειχε ακαρεα παντως τα μαγαζια που επισκεφτηκα προσπαθησαν στην αρχη επιτυχως να με φωρτοσουν διαφορα φαρμακα σε πολλους απο αυτους καταλαβα οτι ειχαν μεγαλυτερη αγνοια απο μενα και το μονο που τους ενδιεφερε ηταν να με δαγκωσουν φωρτονοντασμε διαφορα μαντζουνια με αμφιβολα αποτελεσματα. Οσο για την απαντηση στο φιλο δεν ειμαι ειδικος για αυτο απλως παραθετω τη δικη μου εμπειρια.

Ευχαριστω φιλε μου για την απαντηση. Θ α δουμε τι θα κανω με αυτο το θεμα. Να σαι καλα.

το πιθανοτερο να μην ειχε ακαρεα παντως τα μαγαζια που επισκεφτηκα προσπαθησαν στην αρχη επιτυχως να με φωρτοσουν διαφορα φαρμακα σε πολλους απο αυτους καταλαβα οτι ειχαν μεγαλυτερη αγνοια απο μενα και το μονο που τους ενδιεφερε ηταν να με δαγκωσουν φωρτονοντασμε διαφορα μαντζουνια με αμφιβολα αποτελεσματα.
-Η αλήθεια είναι όπως την περιγράφεις. Η ύπαρξη αυτού του site οφείλεται
σε ένα μεγάλο μέρος στις παραπάνω παρατηρήσεις σου. Ετσι μέσα σ' αυτά
τα δυό χρόνια λειτουργίας του έφτασε σε σημείο να προσφέρει ΓΝΩΣΗ
και ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ γύρο απο το χόμπυ μας τέτοια, που να μας δίνει
την δυνατότητα να διατηρούμε Υγειή τα πουλάκια μας, με καλύτερη διαχείρηση
και όσο το δυνατόν λιγότερα φάρμακα.Αυτή είναι και η γενικότερη φιλοσοφία του.
Δυστυχώς σε ορισμένες περιπτώσεις η φαρμακευτική αγωγή είναι απαραίτητη.

Back