Γενικά Καναρίνι με καρδερίνα

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης yiazoo
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

yiazoo

PB New Member
Εγγραφή
3 Μαρ 2014
Μηνύματα
1
Καλησπέρα σας,

έχω ένα κλουβί στο μπαλκόνι που έχω φτιάξει μόνος μου, είναι 110Χ50Χ70 ύψος. Μέσα έχω ένα αρσενικό καναρίνι, μια χαρά είναι ο τύπος. Θα έχω πρόβλημα λέτε αν βάλω μέσα μία αρσενική καρδερίνα; Την έχει κάποιος σε ένα κλουβάκι και επειδή λέει να την δώσει, σκέφτομαι να την πάρω και να την βάλω μαζί του.
Ευχαριστώ
 
Όχι δεν κάνει. Κάποια στιγμή θα σκοτωθούν είτε από το στρες, είτε από κάποιον καβγά. Αυτό που πρέπει να μας ενδιαφέρει δεν είναι η απόκτηση όσο το δυνατόν περισσότερων πουλιών με οποιονδήποτε τρόπο, αλλά η διατήρηση των πουλιών που μπορούμε να φροντίσουμε.

Τα αρσενικά πουλιά χρειάζονται δικό τους αποκλειστικό χώρο. Διαφορετικά, για ποιο λόγο να τα βάλεις όλα μαζί όταν το μόνο που θα σου δώσουν θα είναι τσακωμοί;
 
Σταύρο ο φίλος δεν νομίζω να θέλει να βλάψει τα πουλάκια απλά ρωτάει μήπως επειδή είναι απο διαφορετικό είδος δεν θα είχαν πρόβλημα
 
Σταύρο ο φίλος δεν νομίζω να θέλει να βλάψει τα πουλάκια
Γιώργο δεν είπα αυτό σε καμία περίπτωση. Για να είμαι ειλικρινής, δεν πιστεύω ότι οι περισσότεροι από εμάς πριν μάθουμε τα βασικά, είχαμε σκοπό να βλάψουμε εσκεμμένα τα πουλιά μας.
απλά ρωτάει μήπως επειδή είναι απο διαφορετικό είδος δεν θα είχαν πρόβλημα
Αυτός ο λόγος και μόνο είναι αρκετός για να δημιουργήσει προβλήματα στη συμβίωση δύο πουλιών διαφορετικού είδους, ακόμη και αν είναι διαφορετικού φύλου.
 
Back
Top