Γενικά Καναρίνι με καρδερινοκάναρο

nautikos52

PB Member
Εγγραφή
3 Μαϊ 2009
Μηνύματα
133
Πόλη
Brussels
Εδώ και 4 μήνες έχω ένα κόκκινο αρσενικό καναρίνι και πρόσφατα απέκτησα και ένα καρδερινοκάναρο. Θα ήθελα τη συμβουλή σας σχετικά με το αν πρέπει να βρίσκονται σε διαφορετικό χώρο δεδομένου ότι τα έχω στο ίδιο μπαλκόνι.
 
αν το καρδερινοκάναρο ''λέει'' καναρίνι τότε δεν υπάρχει πρόβλημα να τα έχεις και μαζί! Αν ''λέει'' όμως καρδερίνα να τα βάλεις ξεχωριστά επειδή το καναρίνι με τις φωνές του θα χαλάσει το καρδερινοκάναρο!
 
καναρίνι με καρδερινοκάναρο

Το καρδερινοκάναρο λέει καρδερίνα αλλά δεν μιλάει πολύ και δείχνει αγχωμένο μετά τη μεταφορά στο σπίτι (ανορεξία, καθετε τις περισσότερες ώρες στο ψηλότερο κλαδάκι κλπ). Σημειωτέον όταν το έφερα στο σπίτι του άλλαξα και κλουβί ενώ το καναρίνι άρχιζε να τραγουδά ασταμάτητα. Το καρδερινοκάναρο τώρα τραγουδά λίγο και κόβει απότομα το κελάιδημα το οποίο και ξεκινά μόλις γίνει απόλυτη ησυχία στο σπίτι (συνήθως το μεσημέρι.
 
για μένα βάλτα σε διαφορετικό χώρο! Καλό θα του κάνει!
 
Αυτή τη στιγμή τα έχω στο μπαλκόνι μακριά (7 μ) το ένα από το άλλο και έτσι ώστε να μην βλέπονται. Η χρήση ηχογραφημένων φωνών καρδερίνας μήπως θα έκανε καλό και κάθε πότε πρέπει να τις χρησιμοποιώ; Ευχαριστώ.
 
Το φόρουμ των Ιθαγενών Ωδικών Πουλιών και Υβριδίων (καρδερίνες, φλώροι, καρδερινοκάναρα, φλωροκάναρα κ.λπ.) δε λειτουργεί πλέον και ως εκ τούτου τα θέματα που αφορούν σε αυτά τα πουλιά δεν αποτελούν αντικείμενο της θεματολογίας του PΒ.
 
Back
Top