Ασθένειες Καναρίνι με κόπρανα άσπρα με λίγο μαύρο

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης kostasmpi
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

kostasmpi

PB New Member
Εγγραφή
4 Νοε 2023
Μηνύματα
3
Καλησπέρα σας έχουμε ένα καναρίνι θηλυκό και έκανε από μόνη της αυγά που το τσόφλι έσπαγε μόλις το έπιανες.Στο τέλος έκανε δύο φορές χωρίς τσόφλι.της έβαλα για μια εβδομάδα υγρό ασβέστιο ostrex.το σταμάτησα για μια εβδομάδα και μετά άρχισα μόνο για δύο μέρες.αυτο που παρατήρησα ότι τα κόπρανα είναι άσπρα με λίγο μαύρο.τρωει τροφή χύμα.απο χτες την έβαλα τροφή με δημητριακά γράφει η συσκευασία και κάπως άλλαξε το χρώμα .έχει και κόκκαλο σουπιάς.ειναι ζωηρή.τι είναι αυτά όμως τα άσπρα (μήπως από το υγρό ασβέστιο) ευχαριστώ πολύ
[automerge]1699094675[/automerge]
Τα κόπρανα τα άσπρα
 

Συνημμένα

  • IMG_20231103_122110.webp
    IMG_20231103_122110.webp
    282,6 KB · Προβολές: 17
Οι κουτσουλιές δεν έχουν κάτι περίεργο. Δείχνουν φυσιολογικές.

Να προτιμήσετε ένα επώνυμο συσκευασμένο μείγμα σπόρων για καναρίνια. Να του δώσετε από αυτό για τρεις συνεχόμενες μέρες χωρίς να του δώσετε τίποτε άλλο εκτός από φρέσκο νερό και να ανεβάσετε πάλι μία φωτογραφία.
 
Η υφή τους είναι σούπερ . Τα υπόλοιπα είναι από την διατροφή της . Σε κάθε περίπτωση όμως θα πρέπει να ρυθμίσεις τα γενετήσια ένστικτά της εφόσον θέλεις να κάνεις κάποια γέννα από αυτό το πουλάκι . θέλει σωστά διατροφή με σκοτάδι και μακρυά από αρσενικά . Καλή συνέχεια .
 
Καλησπέρα σας έχουμε ένα καναρίνι θηλυκό και έκανε από μόνη της αυγά που το τσόφλι έσπαγε μόλις το έπιανες.Στο τέλος έκανε δύο φορές χωρίς τσόφλι.
Καλησπέρα. Πόσες γέννες έχει κάνει το πουλάκι, πότε, και πόσα αυγά την κάθε φορά;
Το πρόγραμμα ύπνου της ακολουθεί τον ημερήσιο φυσικό κύκλο του φωτός;
 
Οι κουτσουλιες της μετά λίγες μέρες από αλλαγή τροφής (συσκευασμένη)
[automerge]1699449117[/automerge]
@ianos έκανε ή 2 ή 3 με τσόφλι τον Αύγουστο αρχές Σεπτεμβρίου και 2 φορές χωρίς τσοφλι.
Αν δεν κοιμηθούμε εμείς δεν κοιμούνται.
Και να τα σκεπάσω δεν κοιμούνται έτσι έχουν μάθει
 
Καλημέρα.
Αν δεν κοιμηθούμε εμείς δεν κοιμούνται.
Τα πουλιά πρέπει να ακολουθούν το ημερήσιο πρόγραμμα Ανατολής - Δύσης ανάλογα την εποχή.
Η διάρκεια ημερήσιου φωτός τα βοηθάει να καταλάβουν σε ποια εποχή ζουν, Χειμώνα, Καλοκαίρι, Άνοιξη, Φθινόπωρο, και να συμπεριφέρονται ανάλογα.
Η μεγάλη διάρκεια ημερήσιου φωτός τα κάνει να νομίζουν ότι είναι άνοιξη ή Καλοκαίρι, αυτό σε συνδυασμό με πλούσια διατροφή και το τραγούδι κάποιου αρσενικού οδηγεί σε Πύρωμα των θηλυκών και σε ανεπιθύμητες γέννες.
Οι ανεπιθύμητες γέννες μπορούν να οδηγήσουν σε επικίνδυνες καταστάσεις όπως είναι η Δυστοκία, άλλο πρόβλημα που μπορεί να δημιουργηθεί είναι η Πτερόρροια εκτός εποχής.
 
Back
Top