Ασθένειες Καναρίνι με μικρή φουσκάλα πάνω από το ματάκι του

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης damliak
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

damliak

PB New Member
Εγγραφή
16 Απρ 2019
Μηνύματα
64
Καλημερα σε ολη την παρεα την ομορφη καλο μηνα να εχουμε καλη προτομαγια! Λοιπον εχω τον ομορφο Λευκο χιονουλι Ειναι ενα χαρουμενο τρελο καναρι κελαιδαει τρωει ζωηρο! Οσο τιποτα αλλο.. Εδω και μια εβδομαδα εχει μια φουκαλιτσα πανω απο το ματακι του Δεν ειναι κοκκινη κανονικο χρωμα στο δερμα του σαν να εχει μαζεψει λιγο υγρο.. Να σημειωσω οτι καθε πρωι που αλλαζω τα νερα τους ο συγκεκριμενος παει και βουταει το κεφαλι μεσα στην ποτηστρα την στενη και κανει μπανιο δεν πλησιαζει την μπανιερα του ποτε... Να υποθεσω οτι ειναι ερεθισμος απο την ποτιστρα;Επειδη το πιεζει εκει το κεφαλακι του ευχαριστω!
 
Ανεβασα τις φωτογραφιες εδω ελπιζω να ειναι καθαρες!site.webpsite2.webp
 
@mgerom
Υπέδειξα σκεύος μόνον, διότι ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΕΙ στην μπανιέρα. Στην εξωτερική ακόμα πιο δύσκολο.
Ναι δεν μπενει στην εξωτερικη με τιποτα! Ειναι πολυ περιεργος γενικα! Δεν παει ευκολα στην μπανιερα μονο που χωνει το κεφαλακι του στην ποτιστρα και προσπαθει να κανει μπανιο ανεκαθεν αυτο εκανε. Βγαζω την ποτιστρα και βαζω μπανιερα κατω πατωμα δεν παει παει εκει που ειναι η ποτιστρα και μου κελαιδαει επιμονα!
 
Πάρε αυτήν που σούγραψα και μας λές εντυπώσεις. Οι φωτό δεν. Ασε που η πρώτη έχει και κάποια "παράδοξα". Μπορείς να ανεβάσεις καμμια καλύτερη ;
 
Ναι δεν μπενει στην εξωτερικη με τιποτα!

Νομιζα οτι ειχες τις εσωτερικες χρωματιστες.
Εμενα σε αυτες πχ δεν εμπαιναν ποτε, με την εξωτερικη ελυσα το θεμα αλλα εσενα ειναι αλλη περιπτωση!
 
Back
Top