Ασθένειες Καναρίνι με σπασμένο πόδι απο γεράκι

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης mpoyk
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

mpoyk

PB New Member
Εγγραφή
2 Ιουν 2006
Μηνύματα
2
Πόλη
Θεσσαλονίκη
Φίλοι μου, σήμερα που είχε καλή μέρα έβγαλα τα καναρίνια στην βεράντα, με αποτέλεσμα στις 15:00 περίπου, ένα γεράκι κτύπησε το ένα απο τα δύο πόδι και του το έσπασε(στο καλάμι), εάν καθυστερούσα να βγω σίγουρα θα το έτρωγε. Εψαξα για κτηνίατρους στον Εύοσμο, αλλά εκείνη την ώρα και μετά είχαν κλείσει. Ρώτησα κάποιους φίλους και άλλοι μου είπαν να το αφήσω έτσι και άλλοι να του κάνω νάρθηκα. Δεν ξέρω αν θα πετύχει πάντως η ιδέα ενός γνωστού μου να κόψω καλαμάκι πορτοκαλάδας και να το κάνω νάρθηκα ίσως πετύχει. Ίδομεν.
 
Καλησπέρα, μερικοί πτηνίατροι δίνουν και το κινητό τηλέφωνο για έκτακτη ανάγκη, μπορείς να πάρεις τηλ και να σε συμβουλεύσουν τι μπορείς να κάνεις μέχρι να φτάσει η Δευτέρα(εκτός και αν μπορέσουν να το δουν σήμερα ή αύριο).
 
Η Κλινική των Ζώων Συντροφιάς του Α. Π. Θ., παρέχει υψηλού επιπέδου και παντός τύπου κτηνιατρικές υπηρεσίες σε σκύλους, γάτες, άλογα και στα εξωτικά είδη ζώων (π.χ. χάμστερ, ινδικά χοιρίδια, χελώνες, ιγκουάνα, φίδια).

Διεύθυνση της Κλινικής: Σταύρου Βουτηρά 11 και Γιαννιτσών (κοντά στον Παλαιό Σιδηροδρομικό Σταθμό), ΤΚ 54627, Θεσσαλονίκη. Ώρες λειτουργίας και υποδοχής των ζώων: Εξωτερικά Ιατρεία: Δευτέρα – Παρασκευή 9.00-12.00 π. Μ., Εμβολιασμοί: Τετάρτη και Πέμπτη 9.00-12.00 π. Μ.
Το κοινό μπορεί να επικοινωνεί με την υπηρεσία των ραντεβού της ΚΖΣ στα τηλέφωνα 2310 – 994403 και 2130 – 994410 και με το Διευθυντή της Κλινικής κ. Α. Φ. Κουτίνα, καθηγητή και DipECVD (2310 994503).
Επισυνάπτονται φωτογραφίες από την κλινική ζώων συντροφιάς.

"http://press.auth.gr/news/wordpress/?p=6987"[/quote]


Για δες και αυτό αν σε βολέψει να πας όσο πιο συντομα μπορεις.
 
Back
Top