Καλησπέρα σε όλους. Έχω ένα καναρινάκι κίτρινο. Είναι σχεδόν 1,5 χρονών. Θα ήθελα να ρωτήσω γτ δεν κελαηδαει μετά την πτεροροια; Του πηρε μηνες να αλλαξει τα φτερα του γτ τον ειχα μεσα απο τον σεπτεμβριο. Αν εχει καλο καιρο κ ειμαι σπιτι τον βγαζω εξω. Του εχω παρει μεγαλο κλουβι για να εχει χωρο να πεταει ωστε να γυμνασει κ τα φτερα του. Απο τροφη του δινω καποια λαχανικα κ φρουτα που εχω διαβασει οτι κανει. Του δινω αυγοτροφη και καναβουρι. Το παιδι που εχει το pet shop απο το οποιο παιρνω την τροφη μου πε οτι ειναι κορυφη. Τι να σας πω;! Δεν ξερω. Επισης του ναζω και παστελακι. Ακομη στην αρχη προσπαθησα να τον πλησιαζω για να αρχισω να τον πιανω αλλα καταλαβαινΑ ποσο φοβοταν κ το σταματησα. Το μονο που κανω τωρα επειδη εχει ζεστη ειναι να του αλλαζω το νερο στην μπανιερα του 2-3 φορες τη μερα ωστε να βρεχει το κεφαλι του. Επισης του μιλαω γλυκα οσο ειμαι σπιτι ωστε να μ καταλαβαινει. Του βαζω κ ηχους αλλων πουλιων ωστε να ακουει κ να ξεκινησει να κελαηδαει. Το μονο που κανει ειναι ενα τσουρ τσουρ. Το κανει σχεδον ολη μερα. Σαν να μην ξερει να κελαηδαει. Καταλαβαινω πως εδω στην πολη δεν ακουει κιολας κ αλλα πουλακια για να μιμηθει. Ερωτημα πρωτον: Τι λαθος εχω κανει κ δεν μ κελαηδαει και τι μπορω να κανω. Ερωτημα δευτερο: Γτ τωρα που χει ζεστη δεν μ κανει ολοκληρος μπανιο κ μου βρεχει λαιμο-κεφαλι ενω γενικα ακομα και το χειμωνα έκανε καθε μερα μπανιο. Σας ευχαριστω εκ των προτερων κ συγνωμη για το κατεβατο.