Ασθένειες Καναρίνι τρίβεται στις πατήθρες μετά από πτώση ενώ πετούσε

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης Sonikoly
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

Sonikoly

PB New Member
Εγγραφή
10 Ιαν 2021
Μηνύματα
192
Πόλη
Βέροια
Καλησπέρα,
θα ήθελα να ρωτήσω σχετικά με το τρίψιμο στις πατίστρες. Εδώ και δύο ημέρες αφήνω τον Σπύρο να βγαίνει από το κλουβί του και να πετάει στο δωμάτιο που τον έχω. Στην αρχή χρειάστηκε λίγη βοήθεια με ένα μικρό ξυλάκι ώστε να πατήσει πάνω του και να βγει, αλλά σήμερα μπήκε και βγήκε στο κλουβί του μόνος του. Γενικά είναι πολύ δραστήριος και ζωηρός. Τραγουδάει είτε είναι μέσα στο κλουβί είτε έξω. Σήμερα όμως παρατήρησα κάτι και θα ήθελα τη γνώμη σας. Έτσι όπως πετούσε στο σπίτι μέσα, έπεσε. Κάθισε σε ένα σημείο για λίγη ώρα ήσυχος και μετά ξανα άρχισε να πετάει και να τραγουδάει. Όταν πείνασε μπήκε στο κλουβί του για να φάει.
Πρόσεξα όμως ότι άρχισε να τρίβεται στις πατίστρες και να τσιμπάει την ουρά του. Νομίζω ότι το ένα του μάτι ήταν πιο κλειστό από το άλλο. Μπορεί να χτύπησε με το πέσιμο; Μετά, όταν τον ξανακοίταξα ήταν κανονικά. Το ίδιο ανοιχτά και τα δύο μάτια. Αν έχει χτυπήσει, θα μπορούσα να δω κάποια σημάδια ώστε να καταλάβω τι έχει;
Ευχαριστώ
 
Πρόσεξα όμως ότι άρχισε να τρίβεται στις πατίστρες και να τσιμπάει την ουρά του.
Αυτό είναι μια φυσιολογική συμπεριφορά.
Έτσι όπως πετούσε στο σπίτι μέσα, έπεσε.
Χτύπησε κάπου σε κάποιο εμπόδιο ? ή απλά προσγειώθηκε στο πάτωμα ή σε κάποια άλλη επιφάνεια ?
 
στον τοίχο χτύπησε και έπεσε στο πάτωμα. Κάθησε για λίγη ώρα κάτω και μετά ξανάρχισε να πετά γύρω από το κλουβί. Φοβήθηκα μήπως χτύπησε. Χαίρομαι που είναι φυσιολογική συμπεριφορά.
 
Back
Top