Ασθένειες Καναρίνι φουσκωνει συχνα, σηκωνει το ενα ποδι

Nobroadband

PB New Member
Εγγραφή
7 Απρ 2017
Μηνύματα
1
Πόλη
Περιστέρι
Προσφατα αγορασα ενα καναρινι και πρεπει να εχει καποια ασθενεια, εχει τα εξης συμπτωματα:
Φουσκωνει συχνα, σηκωνει το ενα ποδι και δεν το παταει σχεδον καθολου, καποιες φορες κανει και το κλακ κλακ χωρις να τρωει κατι, και τρωγεται αρκετα.
Πριν βγουν αυτα τα συμπτωματα ειχα προσεξει να τσιμπολογαει τα ποδια του και πηρα epithol, του εχω βαλει δυο φορες μεχρι τωρα αλλα νομιζω οτι εχει και κατι αλλο. Την τελευταια φορα που το εβγαλα για να του βαλω προσεξα οτι στην μερια του ποδιου που δεν παταει εχει κατι χρωματος γκρι, στελνω και φωτογραφία.
Θα χρειαστει κτηνιατρος ή λογω του τοσο μικρου χρονικου διαστηματος απο την αγορα να τον παω στο petshop?

nhmo5PV.webp
 
στην θεση σου θα ξεκιναγα απο το petshop,ζητωντας τους να αναλαβουν τα εξοδα του γιατρου, γιατι γιατρο θα χρειαστεις οπωσδηποτε
 
Τα petshop κάνουν πολλά περιέργεια πράγματα αλλά ας μην είμαστε παράλογοι. Μαγαζιά είναι, το εμπόρευμα τους βρίσκεται σε κοινή θέα και το επιλέγουμε μόνοι μας. Δεν μας αναγκάζουν να το πάρουμε με το ζόρι. Για αυτό χρειάζεται ενημέρωση πριν από την αγορά και γι' αυτό υπάρχουν και αυτά:

Αγορά νέων πουλιών
Αγορά καναρινιού χωρίς προβλήματα ή άγχος
 
Το καλύτερο που εχεις να κανεις για αυτη τη ζωουλα ειναι να το πας σε εναν πτηνιατρο από την λιστα: https://community.petbirds.gr/threads/Πτηνίατροι-Ειδικευμένοι-στα-Πτηνά-Κτηνίατροι.1091/ . Απ οτι βλεπω μενεις και περιστερι και θα μπορεσεις να το πας αμεσα να το δει. Για μενα παρε τηλ και κλεισε ραντεβου σημερα πριν ερθει το Πασχα!
 
Back
Top