Αναπαραγωγή Καναρα εκανε αυγο χωρις κελυφος πριν 4 μερες και μετα τιποτα

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης niko
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

niko

PB New Member
Εγγραφή
18 Μαϊ 2009
Μηνύματα
20
Πόλη
Αθήνα
Πριν απο 4 ημερες ειδα οτι η καναρα μου γεννησε ενα αυγο χωρις κελυφος. Εδω και τρεις ημερες τησ χωριγω ασβεστιο και σουπιοκοκαλο. Κανονικα δεν θα επρεπε να ειχε κανει και αλλο αυγο;
 
εχει πολυ μεγαλη ελλειψη γι'αυτο δεν κανει. Καλυτερα να συνεχισεις να της χορηγεις ασβεστιο και να την βαλεις παλι για ζευγαρωμα του χρονου.
 
η αποψη μου ειναι να τα χωρισεις. Μεχρι να γινει καλα η καναρα σου θα εχει περασει η περιοδος αναπαραγωγης και θα ερθει η φαση της πτερορροιας. Αν προσπαθησεις να την ζευγαρωσεις τελη ιουνιου και μετα μπορει να εχεις δυσαρρεστες συνεπειες και να χασεις την καναρα σου. Καλυτερα απο του χρονου!
 
ενταξει τα χωρισα και ελπιζω για το καλυτερο... Ευχαριστω πολυ
 
δυστιχως βρηκα σημερα το πρωι ενα αυγο που εκανε πιθανον το βραδυ η πριν ξυπνισω.
 
Τα καναρινια γεννανε παντα πρωι αλλα γιατι λες δυστυχως το βρηκες στον πατο του κλουβιου;
 
oxi στην φωλια και σημερα και αλλο ενα. Δυστιχως ειπα επειδη εχει μεγαλη ελειψει και δεν θελω να πεθανει
 
Να της δινεις συμπληρωμα ασβεστιου μεχρι να ολοκληρωση την γεννα και αν αυτα που εκανε ειναι καλο το τσοφλι τους μην στεναχωριεσαι δεν θα την χασεις.
 
οκ αλλα εχω και μια αλλη απορια. Τωρα που εχει 3 αυγα και μπορει να κανει και αλλα να της δινω μαρουλα, μηλα, αγγουρια κτλ?
 
Aν ολοκληρωσε τη γεννα και κλωσσαει δεν χρειαζονται γιατι θα δεις οτι θα σηκωνεται λιγες φορες θα τσιμπαει λιγα σπορακια, νερο και παλι στη φωλια
 
Back
Top