Αναπαραγωγή Καναρα ενω φτιαχνει φωλια δε γενναει

Εγγραφή
27 Δεκ 2008
Μηνύματα
105
Πόλη
Σπάρτη
Το προβλημα που αντιμετωπιζω με μια καναρα ειναι οτι εδω και 25 μερες περιπου ενω φτιαχνει φωλια δεν γενναει. Η καναρα ειναι καλα στην υγεια της, η διατροφη της αριστη, και ο αρσενικος τελειος στις υποχρεωσεις του. Καποιος φιλος μου ειπε να της χαλασω την φωλια, το εκανα, εχει φτιαξει νεα εδω και πεντε μερες αλλα τα αυγα της δεν τα βλεπω ουτε με ταμα να κανω. Ξεχασα να πω οτι η καναρα ειναι του 2006.
 
Η κανάρα αυτή πέρυσι και πρόπερσυ σου είχε κάνει αυγά; Ή φέτος την αγόρασες;τα πουλιά τα έχεις σε ζευγαρώστρα ή σε μικρό κλουβάκι; έλεγξε λίγο τις πατήθρες στο κλουβί σου να είναι σταθερές! Ο αρσενικός έχει ξαναζευγαρώσει; Εννοώ με άλλο πουλί θηλυκό την περσινή χρονιά ή φέτος και σου δωσε γόνιμα αυγά ή φέτος τον αγόρασες και αυτόν; Ποιάς χρονιάς είναι το αρσενικό?
 
Την καναρα αυτη την πηρα φετος γιατι ειναι γερμανικο σκουφατο με πολυ καλα στοιχεια, ο καναρος ειναι φετινος και βατευει κανονικα. Το κλουβι ειναι ζευγαρωστρα και οι πατηθρες ειναι σταθερες. Νομιζω οτι και ο καναρος να ειναι τζουφιος η καναρα θα επρεπε να γεννησει η κανω λαθος.
 
Ξεχασα να πω οτι η καναρα ειναι του 2006.

Είναι φανερό οτι είναι έμπειρη(ετοιμάστηκε απο νωρίς ), αλλά δεν είναι έτοιμη.
Ο ερχομός της Ανοιξης, η διάρκεια φωτισμού κοντα στις 13 ώρες, η άνοδος της θερμοκρασίας, αλλά και και η βιτ Ε που πέρνει, σε λίγο θα την φέρουν στην φωλιά με 5 αυγά. Κάνε λίγο υπομονή ακόμα :)
 
εχω κι εγω 1 καναρα που μου κανει τα ιδια.η δικια μου εχει φτιαξει φωλια εδω και 20 μερες, αλλα ουτε 1 αυγο ακομα.
 
γεια σας και εγώ αντιμετωπίζω το ίδιο πρόβλημα με μία κανάρα. Είναι full πυρωμένη με δυνατό αρσενικό αλλά εδω και ένα μήνα τίποτα μεσα στη φωλιά. Ελπίζω να βρούμε κάποιον να μας πεί τι να κάνουμε.
 
εγω παλι εχς αλο προβλημα εκανε φωλια αλλα δεν τιν εφτιξε επιμελος αλλα ενα βουνο. μηπως φτεω εγω που τις εβαλα χαρτι κουζινας το εκανα λοριδες βεβεα αλλα δεν ξερω αν εκανα το σοστο
 
πανο το χαρτι κουζινας να το βγαλεις. Δεν κανει για υλικο φωλιας.υπαρχουν ειδικες κλωστες που πουλανε στο εμποριο.
 
Back
Top