Ασθένειες Καναρα στον πατο του κλουβιου καθιστη

• Θεματοθέτης Θεματοθέτης glafkos
  • Ημερομηνία Ημερομηνία
Πόλη
Αθήνα
Κωδ.
ΕΛΚΕ
Καλησπερα μολις γυρισα σπιτι και ειδα μια καναρα μου στον πατο του κλουβιου καθηστη και πολυ ηρεμη (την εχω σε μια μεγαλη κλουβα μαζι με αλλα 8 καναρινια) πλησιασα κοντα τις και αυτη ουτε καν εφυγε.Αμεσως σκεφτηκα να την απομονοσω απο τα αλλα πουλια μηπως εχει κατι, το περιεργο ειναι οτι με αφησε να την πιασω δεν κουνηθηκε καθολου και ενω την κοιταξα παντου (φτερουγες, ποδια, σβερκο) γενικα την εψαξα καλα δεν ειδα κατι περιεργο μονο λιγο σκουρη την κοιλια τις αλλα οι κουτσουλιες τις ειναι μια χαρα. Τωρα την εχω μονη σε ενα κλουβακι διπλα μου τις εβαλα τροφη και πολυβιταμινες στο νερο και την παρατηρω απο την ωρα που την εβαλα στο κλουβι εχει ανεβει σε μια πατηθρα και καθετε ακουνητη σαν να ειναι πολυ φοβισμενη
Τι αλλο να κανω λετε να εχει κατι και να μην το βλεπω;

Μήπως αντί για σκέτες βιταμίνες να του έδινες κανένα σκεύασμα που να ενισχύει και το ανοσοποιητικό σύστημα μέχρι τουλάχιστον να δεις τι θα κάνεις;

Φιλικά

Καλημέρα σήμερα το πρωί που ξύπνησα ηταν ξάπλα στο κλαδακι και μεχρι να πληθω πεθανε απο τι δεν μπορω να καταλάβω αυτο που είδα σημερα που ηταν νεκρο ηταν οτι είχε μελανιασει το ραμφος του τι μπορει να είχε;

αυτο που είδα σημερα που ηταν νεκρο ηταν οτι είχε μελανιασει το ραμφος του τι μπορει να είχε;

Kαταρχην λυπαμαι πολυ για το καημενο το πουλακι!
Το οτι ειχε μελανιασει το ραμφος ειναι λογω του θανατου: σταματαει η κυκλοφορια του αιματος. Δυστυχως ετσι γινονται ολα οταν πεθαινουν.
Προσοχη τωρα στα υπολοιπα, μηπως ειχε κατι μεταδοτικο;

κριμα, λυπαμαι πολυ. Δενεσαι με τα ζωακια σου και μετα...
κι εμας χθες πεθανε ο μονομαχος μας. Νομιζω τον εφαγε το χρυσοψαρο...
ζουσαν μαζι 4 μηνες τωρα τι προεκυψε, ουτε ξερω. Κι εμεις (ειδικα η κορη μου)στεναχωρηθηκαμε, αλλα ειναι ο νομος της φυσης(το μεγαλο ψαρι τρωει το μικρο!)
οσο για το πουλακι σου, ελπιζω να ειναι ενταξει τα υπολοιπα, το απομονωσες εγκαιρα, νομιζω.

ελπιζω ολα τα αλλα να ειναι καλα σημερα τι πρωι ηταν πολυ κινητικα και δεν μου εδειξαν τιποτα κακο
τωρα τι αλλο να κανω δεν ξερω βαζω πολυβιταμινες στο νερο και τα παρακολουθω συνεχεια

Back