Αναπαραγωγή Καναρες: Γονιμες ή οχι απο Pet Shop;

Sadeness1990

PB New Member
Εγγραφή
17 Απρ 2009
Μηνύματα
28
Πόλη
Πτολεμαΐδα
Καλησπερα σε ολους κ χρονια πολλα.

Αν και νεος εδω εχω μαθει αρκετα σε σχεση με τα καναρινια... Διατηρειτε ενα αρκετα ενημερωμενο forum το οποιο βοηθαει ολους μας.

Ειμαι σε αναζητηση καναρας για ζευγαρωμα αλλα εχω αμφιβολιες σχετικα με την ποιοτητα των θηλυκων που πωλουνται στα Pet Shop.
Αν και το εχω ακουσει συχνα, ισχυει οτι τα μαγαζια σε ενα γενικο πλαισιο πωλουν καναρες αμφισβητουμενης γονιμοτητας για λογους μη αναπαραγωγης και φυσικα τελικου κερδους των μαγαζιων;
Ειμαι κατοικος Ευοσμου, Θεσσαλονικης κ θα ηθελα πληροφοριες σχετικα με το που μπορω να βρω αξιοπιστο ταιρι για τον καναρο μου.

Σας ευχαριστω θερμα...
Sadeness1990
 
αυτο που λες φιλε μου για τα pet shop το εχω ξανακουσει ομως θα ηθελα να σε πληροφορησω πως εχω δυο pet shop στη γειτονια μου κι ομως οι θηλυκιες μου με εχουν βγαλει ασπρο προσωπο! Ειναι μικρο δειγμα βεβαια αλλα ειναι κατι! Μπορεις να βρεις εκει που μενεις καποιον που να εχει καναρινια και να τα ζευγαρωνει και να αγορασεις απο εκεινον μια καναρα! Η μπορεις να γινεις φιλος με τον πωλητη και να εχεισ προσβαση στις καλες καναρες!
 
δεν ειναι ολα τα μαγαζια ιδια. Αν ψαξεις καλα ειμαι σιγουρος οτι θα βρεις 1 καλη καναρα.
 
"Αξιόπιστο" ταίρι αυτή την περίοδο δεν θα βρεις γιατί οι εκτροφείς έχουν κρατήσει τα καλύτερα κανάρια και στην αγορά από τον Μαρ. Βρίσκεται ότι δεν χρειάζονται και πιθανό προβληματικό (ασθένειες κτλ). Αν αγοράσεις κάτι τωρα θέλει πολύ προσοχή, καραντίνα για 1 μήνα και μετά να μπει σε αναπαραγωγή, οπότε είσαι οριακά για 1 γέννα. Καταληλότερη περίοδο αγοράς πτηνών είναι ο Οκτώβριος - Νοέμβριος ή έως τον Ιανουάριο περίπου.
 
Σας ευχαριστω ολους

Dikatgreece ενδιαφερουσα προσεγγιση στο θεμα. Θα ακολουθησω τη συμβουλη σου.
 
Ειμαι κατοικος Ευοσμου, Θεσσαλονικης κ θα ηθελα πληροφοριες σχετικα με το που μπορω να βρω αξιοπιστο ταιρι για τον καναρο μου.

αν πας στην μεγάλου ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ είναι η τράπεζα ΠΕΙΡΑΙΩΣ ακριβώς μέσα στο στενό υπάρχει ένα pet αν έχει καλή που δεν πιστεύω τέτοια εποχή θα σε δώσει
 
Back
Top