Αναπαραγωγή Καναρινάκι βάτεψε την κανάρα

tasioskis

PB Member
Εγγραφή
1 Μαρ 2018
Μηνύματα
901
Πόλη
Πάφος
Καλημερα παιδια, αν θυμαστε απο το ζευγαρακι μου εβγαλα 5 πανεμορφα μπομπιρακια, τα 4 μπομπιρακια τα εχω σε μεγαλη κλουβα μαζι με τη μητερα τους, ολα ειναι πληρως απογαλακτισμενα και δεν ζητουν φαγητο απο την μητερα, ο πατερας ειναι σε 40αρι κλουβι μονος του εξω, και το ενα μπομπιρακι που εχει αρχισει να κελαηδα (απο την πρωτη γεννα) το εχω σε αλλο 40αρι και αυτο μονο του, δεν εχουν επαφη με την μητερα και τα αλλα μικρα, Το παραξενο ειναι οτι σημερα στη μεγαλη κλουβα ειδα την μητερα να κανει κινηση βατεματος και και πηγε το ενα μπομπιρακι της και την βατεψε, εγινε απο ενστικτο, ειναι φυσιολογικο αυτο;
 
Είναι προεφηβικές ή εφηβικές ανούσιες παρορμήσεις.
Δούλεψε σωστά το ένστικτο αλλά είναι κάτι που δεν θα πρέπει να σε απασχολεί γιατί δεν υπάρχει σεξουαλική ωριμότητα και ασφαλώς θα απουσιάσει η αναπαραγωγική αποτελεσματικότητα.
Όποιος έχει μεγαλώσει σκυλάκι... αυτή την "παρόρμηση" την έζησε πολύ καλά.
Καμία απολύτως ανησυχία...
Άστα να τα οπλίσει η φύση όπως ξέρει.
 
χεχε, το σκυλακι σκεφτηκα και εγω, δεν αφηνε ποδι για ποδι. Αρα εχω αλλο ενα αρσενικο να απομονωσω. Αντε να το βρω τωρα διοτι ολα ειναι τοσο ιδια που δεν μπορεις να ξεχωρησεις ποιο ειναι ποιο.
 
Αντε να το βρω τωρα διοτι ολα ειναι τοσο ιδια που δεν μπορεις να ξεχωρησεις ποιο ειναι ποιο.
Με δεδομένο ότι αν έχω καταλάβει από άλλο θέμα, θα ήθελες να αποφύγεις τα δαχτυλίδια, μπορείς ακόμα και τώρα (και όποτε θέλεις) να αγοράσεις δαχτυλίδια σιλικόνης που είναι πολύ μαλακά, ελαστικά και διαφόρων χρωμάτων και τα οποία τα βάζεις και τα βγάζεις όποτε θέλεις χωρίς σχεδόν καμία προσπάθεια. Έτσι θα τα ξεχωρίζεις άνετα τα πουλάκια.
 
... Και μπορείς να βάλεις παραπάνω από ένα στο κάθε πόδι για λόγους καταγραφής.
πχ κόκκινο χρώμα του έτους, μπλε-ροζ για το φύλλο και άλλο χρώμα για τα αδέλφια...
 
Back
Top