Φροντίδα Καναρινάκι 20 ημερών κάθετε στην ίδια θέση για αρκετή ώρα

Xara221987

PB New Member
Εγγραφή
22 Ιουν 2020
Μηνύματα
73
Πόλη
Πειραιάς
Καλησπέρα! Κάθε μέρα και μια καινούργια απορία...🤣 αλλά είναι πρώτη μου φορά και είμαι αγχωμένη! Από εχθές λοιπόν παρακολουθώ τα καναρινακια μου... το μικρό είναι 2 μέρες που έχει βγει από την φωλιά του αλλά δεν το βλέπω ιδιαίτερα ζωηρό... αντιθέτως κάθετε πολλή ώρα στο ίδιο κλαδάκι και καμία φορά κοιμάται κιόλας μέσα στην ημέρα... έχω δει τον αρσενικό να το ταΐζει.. η καναρα έχει αρχίσει να φτιάχνει την καινούργια φωλιά και τα έχω δει αρκετές φορές να κυνηγιούνται και να ζευγαρώνουν . Σήμερα όμως αποφάσισα να βάλω το χώρισμα γιατί είδα την θηλυκιά να τραβάει κάτι πούπουλα από το μικρούλη παρόλο που έχω νήμα ..
 
κάθετε πολλή ώρα στο ίδιο κλαδάκι και καμία φορά κοιμάται κιόλας μέσα στην ημέρα.

Η συμπεριφορά αυτή, είναι φυσιολογική.
είδα την θηλυκιά να τραβάει κάτι πούπουλα από το μικρούλη

Δεν έχεις το κατάλληλο νήμα. Πάρε νήμα λινατσα-βαμβάκι ή στην ανάγκη, μάδησε σε πολύ μικρά και αραιά κομμάτια, λίγο φαρμακευτικό βαμβάκι και δώσε της.
 
@mgerom 1)Θα σας βάλω φωτό με το νήμα που έχω δώσει και την φωλιά που έχει φτιάξει από εχθές...αν και την πρώτη φορά της είχα δώσει άλλο είδος νήματος αλλά δεν βρήκα στο pet shop το ίδιο...
2) να τα αφήσω χωρισμένα ή να βγάλω το χώρισμα;
[automerge]1618497539[/automerge]
@mgerom
 

Συνημμένα

  • 01-41792.webp
    01-41792.webp
    51,3 KB · Προβολές: 8
  • 202-41792.webp
    202-41792.webp
    75,2 KB · Προβολές: 8
Τελευταία επεξεργασία:
Αυτό είναι το νήμα που θέλουμε. Μια χαρά. Αν με αυτό σου μαδάει το μικρό, διάλεξε απο την συσκευασία και βάλε στο καλαθάκι της λίγα κομμάτια ακόμα απο το ακατέργαστο βαμβάκι που περιέχει. Αν εξακολουθήσει το μάδημα ,τότε τα αφήνεις χωρισμένα.
 
Ωραία! Της έβαλα λιγο βαμβάκι φαρμακευτικό όπως μου είπατε πιο πάνω γιατί απ’οτι είδα δεν έχει στο νήμα άλλο βαμβάκι... και από ότι είδα το χρησιμοποιεί για τον πάτο της φωλιάς και την λινάτσα για γύρω- γύρω !
 
Back
Top