Αναπαραγωγή Καναρινάκι 22 ημερών δεν αντιδρά όπως τα άλλα

padelisnanos

PB Member
Εγγραφή
24 Ιαν 2009
Μηνύματα
73
Πόλη
Περιστέρι
Καλησπέρα και πάλι, θα ήθελα τα φώτα σας @ianos @misalouris και φυσικά εννοείται όποιος γνωρίζει το 4ο σε σειρά της τελευταίας γέννας καναρινακι εκείνο που ανέφερα σε άλλο ποστ πως μάδησε η καναρα, παρατηρώ πως κάθε φορά που βάζω χέρι να βάλω αυγό βραστό εκείνο απλά με κοιτάει επίμονα χωρίς να μετακινείται σε σημείο που κάθε φορά το χαϊδεύω στο στέρνο ή κεφάλι του. Έχετε καμία ιδέα γτ γίνετε αυτό πως δλδ ενώ τα αλλά 3 και ο πατέρας φεύγουν όπως κάνουν όσα καναρινια είχα αυτό κάθετε εκεί. Δεν φαίνετε να είναι άρρωστο μόνο μαδημενο από την καναρα όπως είπα και ήδη από την προηγούμενη εβδομάδα που το χώρισα από τη μαμά πάει καλύτερα μεγαλώνουν τα πούπουλα του σιγά σιγά
 
  • Like
Αντιδράσεις: ianos
Μήπως είναι συνεχώς νωχελικό?
Πόσο ημερών είναι;
22 ημερών σμρ. Επίσης είναι συνέχεια κάτω δεν έχει ανέβει σε κλαρί αλλά τάιζετε από τον πατέρα και μάλιστα κάνει σαν τρελό το βλεμμα του μου φαίνετε καθαρό.. Δεν ξέρω τι να πω.. Οι φωτο τραβήχτηκαν Πριν λιγο.

rsz_20180618_191706.webp rsz_20180618_191655.webp
 
Τελευταία επεξεργασία από moderator:
  • Like
Αντιδράσεις: ianos
Έχει μείνει φανερά πίσω σε ανάπτυξη.
Κατά τη γνώμη μου για να καταφέρει να ανταποκριθεί θα πρέπει να μπει μόνο του σε άλλο κλουβί.
Να υποθέσω πως είναι και το μικρότερο;
 
Ναι ναι είναι το 4ο και τελευταίο της γέννας σε άλλο ποστ που έβαλα την προηγούμενη εβδομάδα ήταν πολύ μικρότερο και πολύ περισσότερο μαδημενο ούτε καν στην αυγουλιερα δεν το βλέπω να ανεβαίνει που όπως φαίνετε στη φωτο είναι κάτω. Πιστεύεις σε κλουβί μόνο του θα τα βγάλει πέρα,; Τι προτείνεις; Εγώ έλεγα να βάλω το σκ που έρχεται τα πρώτα δύο σε ξεχωριστό κλουβί και το τρίτο από εβδομάδα όσο γι αυτό να το άφηνα με τον πατέρα λίγο ακόμα
 
  • Like
Αντιδράσεις: ianos
Το να μείνει στην πλευρά του πατέρα, παίζει;
Η μητέρα τελείωσε με τη φωλιά;
Ναι έτσι το έχω από την προηγούμενη πατέρας και 4 πουλάκια μαζί μάνα χωρια... Η μάνα το μαδησε και τα χώρισα έπλυνα τη φωλιά και ξεκίνησε νέα την οποία θα σταματήσω (διάβασα σχετικά το πως απλά αυτό είναι άλλη κουβέντα)
 
Άφησέ το με τα υπόλοιπα...
Θα μείνει με τον πατέρα μια βδομάδα περισσότερο αυτό... όταν βγάλεις τα άλλα.
Κι εγώ ακριβώς αυτό σκεφτόμουν καθώς διάβαζα τις απαντήσεις. Και τα άλλα όμως καναρινακια μην τα βγάλεις προτού βεβαιωθείς ότι ειναι σε θέση να σπάνε μόνα τους σπόρια. Οπότε θα σου προτείνω, κι εφόσον θα διακόψεις την αναπαραγωγή, να τα αφήσεις όλα με τον πατέρα τους καμιά βδομάδα ακόμα, κι έπειτα χωρίζεις αυτά που τρώνε μόνα τους και τέλος αφήνεις αυτό το μικρουλι αρκετά ακόμα με τον μπαμπά του.
 
Back
Top