Γενικά Καναρινια αγορα: ποιές είναι οι τιμές στην Αθήνα;

panos16967

PB New Member
Εγγραφή
24 Μαρ 2009
Μηνύματα
36
Πόλη
Ρόδος
καλημερα παιδια αν μποριτε να μου πειτε τι τιμες παιζουν τα καναρινια για αγορα στην Αθήνα; Εδω ροδο ξεκινανε απο 30 εως 45 και αν μπωρο και που να αγορασο φτινα καναρια. και τι τιμες παιζουν στα παριζιεν;
 
Οι τιμές των καναρινιών εδω στην Αθήνα κυμαινονται απο 30-50 ευρω για τα κοινα καναρινια. Αν ψαχνεις για καναρινια χρώματος, ή τυπου οι τιμές ανεβαινουν μεχρι και 75 ευρω. Τα φωνής όπως τα μαλινουά αγγιζουν και τα 120 ευρώ με πιστοποίηση.

Οι πετσοπάδες πολλές φορές σκαρφίζονται διάφορα για να πουλήσουν ακριβοτερα τα πουλιά τους και να αυξησουν το κέρδος τους, λέγοντας πως το "ταδε" πουλί είναι δάσκαλος για τα άλλα πουλιά δικαιολογώντας ετσι την υψηλη τιμή του. :)
 
ειναι τοσο ακριβα στιν Αθήνα καμια πιγη να βρουμε φτηνα



α και κατι αλο που θα βρο δαχτιλιδια να τουσ περασο;
 
Φτηνα καναρίνια μπορείς να βρεις απο εκτροφείς.
Επισης μπορείς να κανεις ανταλλαγή με άλλα μέλη του φορουμ.

Δαχτυλιδια κλειστου τύπου περνάνε συνηθως στους νεοσσους τημ 6η-7η μερα μετα την γεννηση τους. Τα δαχτυλιδια αυτα τα προμηθευνται απο συλλόγους. Δες εδω μια παρόμοια συζητηση
https://community.petbirds.gr/threads/Σε-ποιο-συλλογο-στην-Αθηνα-αξιζει-να-εγγραφει-κανεις.14052/ Αν παρεις ενηλικο πουλί μπορεις να περασεις δαχτυλίδι ανοικτου τυπου αλλα γιατι να κανεις κατι τέτοιο, αφου δεν αναφερουν κατι επανω αυτα τα δαχτυλιδια;:)
 
Θα σου πω τιμες που αγορασα αρχες του χειμωνα αρσενικο κονσορτ 50ευρω αρσενικο lizard 50 ευρω και ενα κοινο θυληκο πορτοκαλοκιτρινο 25 ευρωΟι τιμες ποικιλουν απο μαγαζι σε μαγαζι και τη ρατσα που θελεις.
 
ενδιφερομε για παριζιεν και τα κοινα καναρια και για νοργουιτσ
 
Back
Top