Ασθένειες Καναρινι με αναπνευστικο προβλημα τρωει ασταματητα

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης Ariadnh
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

Ariadnh

PB Known Member
Εγγραφή
1 Απρ 2014
Μηνύματα
3.046
Πόλη
Κύπρος
Καλησπερα παιδια. Περασαν απο αναπνευστικο προβλημα 3 καναρινια αλλα με μια βδομαδα αντιβιωση ολα μια χαρα. Ειχα ανοιξει και θεμα παλια.

Παραπανω απο ενα μηνα εχω ενα αρσενικο καναρινι με αναπνευστικο προβλημα. Καναμε θεραπεια μια βδομαδα. Αλλαγη καμια. Μετα βιταμινες μια βδομαδα. Και μετα ξανα αντιβιωση. Αλλαγη καμια. Εδω και δεκα μερες τρωει ασταματητα. Δεν σηκωνεται απο το σημειο της ταιστρας. Τρωει τρωει. Τα παντα. Το κακο δεν ειναι μονο αυτο. Η κοιλια του ειναι μεσα. Ειναι σαν και δεν υπαρχει κοιλια. Εχω ψαξει στο internet για σκουλικια. Λεει οτι πρεπει να εχει στις κουτσουλιες κομματια απο τροφη. Οι κουτσουλιες του ειναι φυσιολογικες. Τον εχω σπιτι. Ειναι δυο χρονων.


Ευχαριστω.
 
Και της κοιλιάς Αριάδνη.

Καλημερα. Κοιλια ΑΝ την βρω.

Κουτσιουλιες πρεπει να μην φαει τιποτα περα απο τροφη. Του εχω κι αυγοτροφη. Λεω μηπως γεμισει η κοιλια του με την αυγοτροφη.
 
Εχω ψαξει στο internet για σκουλικια.Λεει οτι πρεπει να εχει στις κουτσουλιες κομματια απο τροφη.
Για να δεις στις κουτσουλιές ότι έχει σκουλήκια δεν μπορείς με γυμνό μάτι. Μόνο με εξέταση και ανάλυση κοπράνων. Γιατί δεν πας δείγμα κουτσουλιών του για ανάλυση;
 
καλημερα και απο μενα χωρις να ειμαι ειδικος (κτηνιατρος), στα πτηνα μετα ιδια σημαδια οι ασθενειες μπορει να ειναι διαφορετηκες.
που πολες φορες ουτε οι κτηνιατροι δεν μπορουν να τις καταλαβουν. Εσυ παρατηρησε καλα το καναρινι εκτος απο το αναπνευστικο προβλημα, τι αλλα σημαδια σου δηχνει (αν ειναι ασμα δυστηχως δεν θα γινει καλα). Π.χ. Αν τιναζει το κεφαλι του σαν να θελει να βγαλει κατι, τοτε μπορει να ειναι και ακαρεα(και του παρουσιαζει και αναπνεθστικο). αν του εβαλες αντιβιωση και δεν βελτιωθηκε τοτε το προβλιμα ειναι αλλου
 
Back
Top