Ίσως να βοηθήσουν κι αυτοί.Γιατρος εδω περα δεν υπαρχει που να ειδικευεται στα πτηνα παρα μονο απλοι κτηνιατροι.
Διάβασε εδώ petbirds.gr/community/threads/Επισύναψη-αρχείου-σε-Μήνυμα.9996/ και μπες στο link για το resize και κάνε σμίκρυνση.Δεν μπορω να ανεβασω γιατι μου λεει οτι το αρχειο ειναι πολυ μεγαλο, τι μπορω να κανω;☹
Μπορεις να κανεις κ μια απλη περικοπη απτο κινητο σουΔεν μπορω να ανεβασω γιατι μου λεει οτι το αρχειο ειναι πολυ μεγαλο, τι μπορω να κανω;☹
Κανε περικοπη μεχρι να φτασει τα 128 kb...Την εκανα αλλα και παλι δεν γινεται τπτ:)
Βγαλε μονο τα ματακια του... Καντην οσο ποιο μικρη γινεται!Δεν μπορω να την ανεβασω☹
Στείλε τις φωτογραφίες με email στο [email protected] να στις ανεβάσει ο @Stavros όταν μπορέσει.Δεν μπορω να την ανεβασω☹
Ρε κοπελα μου εστειλες φωτο; Πρεπει να σε βοηθισουν τα παιδια οσο μπορουνε... Αν δεν μπορεις να το πας σε γιατρο...Παιδια το πουλακι μου πεθαινει ☹ειμαι πολυ στεναχωρημενη γιατι το ειχα πολλα χρονια ☹
Μεινε ψυχραιμη. Γιατι να παιθανει;Το πουλακι πεθαινει δεν το προλαβαιν
ουμε με τπτ☹
Αν φεύγει το πουλάκι, πάρε το απαλά, βάλε το σε μια πετσέτα και τύλιξέ το, να μην φοβάται, να κάνει την μετάβαση με ηρεμία, μην το αφήνεις μόνο κι αβοήθητο. ☹Δεν μπορω να παω να το δωω... Εχει πεσει ανασκελα και βαριανασαινει![]()
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας