P prokroustis Εγγραφή 9 Αυγ 2008 Μηνύματα 68 Πόλη Λάρισα 25 Μαρ 2009 #1 Εχω ενα καναρινι που αρχιζει να μπαινει σε πτεροροια Υπαρχει καποιος τροπος να την σταματησω; ετσι κ αλλιως 9α 3αναπερασει το καλοκαιρι...
Εχω ενα καναρινι που αρχιζει να μπαινει σε πτεροροια Υπαρχει καποιος τροπος να την σταματησω; ετσι κ αλλιως 9α 3αναπερασει το καλοκαιρι...
Y Yorks Εγγραφή 30 Νοε 2008 Μηνύματα 40 Πόλη Αθήνα 25 Μαρ 2009 #2 Θα συνιστούσα Murium. Εμένα σε 10 μέρες περίπου την έκοψε, αφού βέβαια εξάλειψα το λόγο που την προκάλεσε
Θα συνιστούσα Murium. Εμένα σε 10 μέρες περίπου την έκοψε, αφού βέβαια εξάλειψα το λόγο που την προκάλεσε
mgerom Canaries Expert Εγγραφή 16 Απρ 2006 Μηνύματα 8.640 Πόλη Αθήνα Όνομα Μάκης Κωδ. ΑΛΟΠ - EOO AL9 25 Μαρ 2009 #3 prokroustis είπε: Εχω ενα καναρινι που αρχιζει να μπαινει σε πτεροροια Υπαρχει καποιος τροπος να την σταματησω; ετσι κ αλλιως 9α 3αναπερασει το καλοκαιρι... Δείτε το υπόλοιπο... Αν το κρεμάσεις σε εξωτερικό χώρο, βεβαιωθείς οτι δεν υπάρχει ψείρα και δώσεις Muta-vit Orlux
prokroustis είπε: Εχω ενα καναρινι που αρχιζει να μπαινει σε πτεροροια Υπαρχει καποιος τροπος να την σταματησω; ετσι κ αλλιως 9α 3αναπερασει το καλοκαιρι... Δείτε το υπόλοιπο... Αν το κρεμάσεις σε εξωτερικό χώρο, βεβαιωθείς οτι δεν υπάρχει ψείρα και δώσεις Muta-vit Orlux
C cvrak Εγγραφή 30 Δεκ 2007 Μηνύματα 169 Πόλη Αθήνα Όνομα Χρήστος 25 Μαρ 2009 #4 Μάκη, η Multi Vit της Bogena κάνει την ίδια δουλεια; Χρήστος
mgerom Canaries Expert Εγγραφή 16 Απρ 2006 Μηνύματα 8.640 Πόλη Αθήνα Όνομα Μάκης Κωδ. ΑΛΟΠ - EOO AL9 25 Μαρ 2009 #5 Mπορείς εδώ να δείς τί περιέχουν και γιατί προτείνονται. Orlux | Φάρμακα για καναρίνια, καρδερίνες παπαγάλους, πουλιά
Mπορείς εδώ να δείς τί περιέχουν και γιατί προτείνονται. Orlux | Φάρμακα για καναρίνια, καρδερίνες παπαγάλους, πουλιά