Ασθένειες Καραφλο καναρινι

• Θεματοθέτης Θεματοθέτης marilia
  • Ημερομηνία Ημερομηνία
Πόλη
Αθήνα
καλησπερα! Εδω κ εξι μηνεσ δεν εχει μαλλια στο πανω μεροσ του κεφαλιου κ σιγα, σιγα νομιζω οτι το προβλημα αυξανεται. το καλοκαιρι το ειχε δει καποιοσ ειδικοσ κ μου ειχε πει για βιταμινεσ οτι χρειαζεται αλλα τιποτα... Δε βγαινει καινουργιο μαλλι. Πηγα κ σε ενα κτηνιατρο κ μου ειπε παλι για βιταμινεσ. κ παλι δεν εχω δει διαφορα. υποθετω πωσ ειχε χασει μαλλια απο την καναρα που ειχα, δεν υπαρχει δυνατοτητα να τα βγαζει μονο του. Δε ξερω τι φταιει.

καλησπερα! Εδω κ εξι μηνεσ δεν εχει μαλλια στο πανω μεροσ του κεφαλιου κ σιγα, σιγα νομιζω οτι το προβλημα αυξανεται. το καλοκαιρι το ειχε δει καποιοσ ειδικοσ κ μου ειχε πει για βιταμινεσ οτι χρειαζεται αλλα τιποτα... Δε βγαινει καινουργιο μαλλι. Πηγα κ σε ενα κτηνιατρο κ μου ειπε παλι για βιταμινεσ. κ παλι δεν εχω δει διαφορα. υποθετω πωσ ειχε χασει μαλλια απο την καναρα που ειχα, δεν υπαρχει δυνατοτητα να τα βγαζει μονο του. Δε ξερω τι φταιει.

Κάτι ξέρουν και οι κτηνίατροι, ακολούθησε τις συμβουλές τους.
Δώσε στο πουλάκι
Muta-vit (Orlux)
βάλε το κλουβάκι σε υπήνεμο μέρος,
αλλά να το βλέπει ο ήλιος κάποιες ώρες.
Βάζε, το μπάνιο, πρωινές ώρες για 15 λεπτά.
Οπλίσου με υπομονή. Θα αργήσει η αποκατάσταση, αλλά η βελτίωση θα φανεί στις πρώτες 15 μέρες.

Μην ανησυχεις marilia υπαρχει και η λυση της εμφυτευσης!😱

:)Πλακιτσα! Θα συμφωνησω με τον Μακη συνεχισε τις βιταμινες. Μπορεις παραλληλα ως συμπληρωμα να δωσεις μαγια μπυρας την οποια θα ανακατεψεις στην αυγοτροφη(στην μυτη του κουταλιου του γλυκου θα πρεπει να ειναι η μαγια), επισης αφθονα φρουτα και λαχανικα και δεν μπορει θα δεις βελτιωση...

εγω το εχω 1,5 χρονο τωρα αλλα δε ξερω ποσο ειναι. Οταν το ειχα παρει δεν ειχα ιδεα. σιγα, σιγα αρχισα να μαθαινω.
το κακο ειναι οτι δεν βλεπει ο ηλιοσ το διαμερισμα μου κ οτι δεν ειμαι τα πρωινα σπιτι για να του βαλω να κανει μπανακι. απο φρουτα κ λαχανικα του δινω καθε μερα κ τα τρωι μια χαρα κ σε 10 μερεσ θα του ξαναδωσω τισ βιταμινεσ. tabernil total k tabernli muda. ειναι ενταξει αυτα; θα προσπαθησω να του βαλω στο προγραμμα κ το μπανιο γιατι δε το εβρισκα τοσο απαραιτητο. ευχαριστω παιδια

tabernil μαριλια, εγω δεν τυχαινει να χρησιμοποιω.

του δινω αυτες που μου προτεινε ο γιατρος μου.
ομως η εταιρεια orlux ,θεωρειται πολυ καλη, οποτε μπορεις καποια στιγμη να βρεις κ αυτο που σου προτεινε ο μακης.

τα πουλια, καλο ειναι να τα βλεπει φως του ηλιου :).

προσπαθησε οταν μπορεις να τα βγαζεις λιγο στο μπαλκονι.

ακομα κ οταν δεν χτυπαει απευθειας το ηλιακο φως... ειναι οπωσδηποτε καλυτερο, απ το να ειναι μονιμως σε εσωτερικο χωρο.

πριν απο 4 χρονια μου ειχε δωσει ενας φιλος ενα καναρινι, επειδη απλα δεν μπορουσε να το βλεπει.
τα μονα φτερα που ειχε ηταν η ουρα του και λιγο χνουδι στις φτερουγες.Φυσικα δεν μπορουσε να πεταξει, ουτε καν να πηδηξει απο το ενα κλαδακι στο αλλο.
MULTIVIT της BOGENA. Σωτηριο!
Επειτα απο 2,5 μηνες ειχε γινει το πιο ομορφο καναρινακι!

Back