Ασθένειες Καρδερίνα χάνει φτερά από το κεφάλι της

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης ntinos58
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

ntinos58

PB New Member
Εγγραφή
4 Μαϊ 2014
Μηνύματα
29
Η ΚΑΡΔΕΡΙΝΑ ΧΑΝΗ ΦΤΕΡΑ απο το κεφαλι
 
Χρόνια πολλά Ντίνο,
Σε παρακαλώ κάνε τον κόπο, διάβασε αυτό petbirds.gr/community/threads/%CE%A0%CF%81%CE%B9%CE%BD-%CE%BA%CE%AC%CE%BD%CE%B5%CF%84%CE%B5-%CE%BC%CE%B9%CE%B1-%CE%B5%CF%81%CF%8E%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CF%80%CE%B5%CF%81%CE%AF-%CE%B1%CF%83%CE%B8%CE%AD%CE%BD%CE%B5%CE%B9%CE%B1%CF%82.18794/ και συμπλήρωσε όσα περισσότερα στοιχεία μπορείς από το ερωτηματολόγιο και απάντησέ τα εδώ με επόμενη απάντησή σου.
Μόνο δίνοντας κάποια στοιχεία, θα μπορέσουν άτομα που γνωρίζουν να σε βοηθήσουν να διαπιστώσεις τι έχει το πουλάκι σου, με βασικό σκοπό φυσικά να γίνει καλά η καρδερίνα.
Με την περιληπτική αυτή περιγραφή, δεν θα μπορέσεις να πάρεις απάντηση.
 
για ο ντινος ειμαι εχω ενα αλο προβλημ α
στο κεφαλακι του εχη αποτι βλεπο εχησαν σπιρι
δεστετο και πεζμου τη ειναι
 

Συνημμένα

  • 2015-01-17 11.03.13.webp
    2015-01-17 11.03.13.webp
    51,7 KB · Προβολές: 153
Γεια σου Νίκο.
Μπορείς να βγάλεις μια ποιο καθαρή φωτογραφία;
Μη γράφεις κεφαλαία απαγορεύεται από τους όρους.
 
Στις 2 Ιανουαρίου που είχες ζητήσει βοήθεια, σε είχα παρακαλέσει να μας πεις δυο λόγια για το πουλάκι, το κλουβί του, τι τρώει, που ζει (μέσα ή έξω από το σπίτι).
Έχουν περάσει πολλές ημέρες και χαίρομαι που το πουλάκι ζει ακόμα. Επειδή μαζί μ' εσένα ανησυχούμε κι εμείς, γράψε μας δυο λόγια να δούμε αν έχει κάτι σοβαρό, κάτι που διορθώνεται εύκολα, αν χρειάζεται γιατρό κτλ.
Πόσο το αγόρασες;
 
ευχαρηστο πολυ για το ενδθαφερον σου το αγορασα 15ε το εχο ερο και 6 μηνεσ ειναι μικρο ακομα δεν εχη βγαλη τηοτε μονο λιγο κοκινο εχη το εχο συνεχια μεσα στο σπητι και εχη στο κεφαλακιτου αποτι υδα σαν σπιρακι το βλεπο αλα κανενα προβλιμα τροι κανονικα κελαιδα κανονικα
 
Οπως καταλαβαινεις φανταζομαι, το πουλι αυτο ειναι αγριμακι, πιαστηκε απο τη φυση. Ζει με τεραστιο στρες γι'αυτο κι αρρωστησε.
 
ειναι μεγαλομενο μεσα στο κλουβι εχη ηρεμισι το μιλο και μεκιτα χορισ να τρομαξι δεν εχι κοπιο αλο προβλημα τορα αλαζη τα φτερατου το εχω σε ενα μικρο κλουβακη να το βαλο σε ενα πιο μεγαλο
 
Κώστα υπάρχει μια εξαιρετικά απαράβατη αρχή για τα άγρια πιασμένα πουλιά σ' αυτό το χώρο.
Αν η καρδερίνα που έχεις στα χέρια σου είναι ένα άγριο πιασμένο πουλί καλά θα κάνεις αφού διαβάσεις προσεκτικά αυτό εδώ Επανένταξη άγριων πουλιών στη φύση | PetBirds και αυτό εδώ Παράνομο Εμπόριο Άγριων πουλιών (Το καθεστώς) | PetBirds να αποφασίσεις τι θα πράξεις. Εκεί υπάρχουν όλοι όσοι χρειάζονται να κάνουν το πουλί πάλι υγιές και να το απελευθερώσουν στη άγρια φύση που ανήκει.
Βέβαια στην περίπτωση που το πουλί είναι προϊόν αιχμαλωσίας το θέμα εδώ θα κλείσει γιατί θα αντιβαίνει στους κανόνες και τους όρους χρήσης Όροι Χρήσης - Κανόνες Λειτουργίας | PetBirds που αποδέχτηκες με την εγγραφή σου εδώ.
Αν το πουλί είναι εκτροφής ... Που εύκολα μπορεί να το διαπιστώσεις μια και θα έχει κλειστό δαχτυλίδι στα πόδια του τότε μπορούμε να συζητήσουμε και να προσπαθήσουμε όλοι μαζί να βρούμε τη βοήθεια που πιθανόν χρειάζεται.
Απλά πρέπει να μας απαντήσει είναι εκτροφής ή πιασμένη η καρδερίνα που έχεις;
 
ειναι μεγαλομενο μεσα στο κλουβι
Τι εννοείς, ότι όταν την αγόρασες από το μαγαζί ήταν μικρό σε ηλικία; Ή κάτι άλλο;
Πάντως η τιμή δεν ταιριάζει σε πουλί εκτροφής.
Υπάρχουν δύο ενδεχόμενα. Ή κρατάς το πουλάκι και σε λίγο καιρό πεθαίνει ή το σκέφτεσαι καλά, απευθύνεσαι σε ένα από τα κέντρα που σου είπε ο Γιάννης πιο πάνω, το θεραπεύουν και το απελευθερώνουν την κατάλληλη εποχή.
Εύχομαι να αποφασίσεις το δεύτερο και ό,τι χρειαστείς θα βοηθήσουμε και για να τους βρεις και για να το δώσεις.
 
διλαδι τη προβλημα ειπαρχι εγω θελο την συμβουλι σασ το τι θα κανο με αυτο θα παρι ταπανοτου και θα το αφισο

ευχαριστο πολυ θα κανο οτι καλητερο αν υπαρχι καπιο προβλημα πιτε μυ τη να κανο
 
δυστιχοσ βγικα για να το καθαρισο και εκι που το καθαριζα βγικε ο πατοσ απο το κλουβι και εφιγε θα αφισα εξο το κλουβι μιποσ και ερθι
 
Κρίμα, ελπίζω να τα καταφέρει γιατί αύριο θα έχει και βροχές δυστυχώς.
 
για το ελπιζο και εγω πιστεβισ οτι μπορι να ερθι
 
να σε ρωτισο και κατι αλο εχω τρια καναρινια το ενα θυλικο και τι διο αρσενικα ποτε μπορο να τα βαλο για ζευγαρομα και ποσ
Κώστα άνοιξε νέο θέμα στο φόρουμ: Αναπαραγωγή καναρινιών. Αν ψάξεις εκεί και παλαιότερα θέματα θα βρεις πολλές πληροφορίες που θα σε κατατοπίσουν! Καλό σου διάβασμα και ό,τι απορία έχεις ανοίγεις νέο θέμα στην αντίστοιχη ενότητα και θα σε βοηθήσουμε!
 
Back
Top