Ασθένειες Καρδερίνες κοιμούνται, ξυπνάνε τρώνε και κοιμούνται πάλι

Giorgos 34

PB New Member
Εγγραφή
28 Οκτ 2021
Μηνύματα
1
Πόλη
Πάτρα
Φίλοι μου καλημέρα κ χρόνια πολλά σε όλους, ευχαριστώ κ για την αποδοχή στο forum σας,. Λοιπόν έχω θέμα, τον Αύγουστο μου έδωσε ένας φίλος ένα ζευγάρι καρδερίνες νεοσους, τα πουλιά λογικά είναι πιασμένα αυτός μ πε είναι δική του εκτροφής αλλά επειδή το κάνει ερασιτεχνικά δε βάζει δαχτυλίδια κλπ, τεσπα, όταν μ τα δώσε μ λέει βάζε τους τροφή ανάμεικτη αυτή που έχουν για καναρίνια κλπ, έδωσα αυτήν κ αυγοτροφη που βρήκα σε site, κάποια στιγμή που ξαναμηλησα με το φίλο μ λέει τώρα που φθινοπωριαζει βάλε τους για άγρια πουλιά μ λέει, τους βάζω κ εγώ κ σε διάρκεια διατροφής τους περίπου 1μηνος τα πουλιά φούσκωσαν, το πήρα του λέω το κ το μ λέει baycox 2, 5 για 5μερες. Τωρα είμαι στη 2ημερα θεραπείας τα πουλιά κοιμούνται ξυπνάνε τρώνε πίνουν κ μετά πάλι ύπνο. Τη κάνω από δω κ πέρα;
 
τα πουλιά λογικά είναι πιασμένα
Οι όροι χρήσης του forum απαγορεύουν την συζήτηση για άγρια πιασμένα πουλιά.
τα πουλιά φούσκωσαν,
τα πουλιά κοιμούνται ξυπνάνε τρώνε πίνουν κ μετά πάλι ύπνο
Τα πουλιά προφανώς νοσούν.
Τη κάνω από δω κ πέρα;
Τα κρατάς σε ζεστό σημείο.
Επίσκεψη στον παρακάτω Γιατρό για να βοηθηθούν αποτελεσματικά

Όταν τα πουλιά συνέλθουν θα πρέπει να παραδοθούν σε κάποιο ''Σύλλογο Προστασίας και Περίθαλψης Άγριας Ζωής'' όπως είναι η ΑΝΙΜΑ για να επανέλθουν στην φύση (ο Γιατρός θα μπορέσει να σε καθοδηγήσει).
 
Οι όροι χρήσης του forum απαγορεύουν την συζήτηση για άγρια πιασμένα πουλιά.
Όχι για πουλιά από ασθενούν Γιάννη. Ο λόγος που επιτρέπεται για αυτά τα δύστυχα πουλιά, είναι για να δοθούν οι κατευθύνσεις που έχεις δώσει στο μήνυμά σου, με τις οποίες συμφωνώ.

Γιώργο @Giorgos 34, τα πουλιά χρειάζονται φροντίδα ειδικού. Από τη στιγμή που ανέλαβες την ευθύνη τους, νομίζω ότι πρέπει να ψάξεις προς αυτήν την κατεύθυνση, ανεξάρτητα από την έκβαση που έχουν συνήθως αυτές οι περιπτώσεις. Αν δεν έχεις τη δυνατότητα να ανταποκριθείς, κάνε τη χάρη στον εαυτό σου και σε αυτά τα δύστυχα ιθαγενή γενικά και μην ασχοληθείς ξανά στο μέλλον με πουλιά που γεννήθηκαν στο φυσικό τους περιβάλλον.

Δεν σου ρίχνω ευθύνη για το συγκεκριμένο περιστατικό, αλλά πλέον γνωρίζεις ότι δεν πρέπει να ασχολούμαστε για λόγους ψυχαγωγίας με άγρια πουλιά.
 
Back
Top