ολα ξεκινησαν το Σεπτεμβριο οταν στα τελειωματα της πτερορροιας των πουλιων επιασα την ενηλικη αρσενικη καρδερινα μου να καθεται πολλες ωρες φουσκωμενη, μεχρι που την επομενη μερα την ειδα να κοιμαται σα ν αηταν βραδυ, μπαλιτσα και το κεφαλακι της χωμενο στα φτερα, την πηρα μεσα εκανα θεραπεια με Aviomycine της ταφαρμ και επανηλθε, αλλα το πουλι ηδη με το που το πηρα σπιτι, απο τη δευτερη κιολας μερα της αντιβιωσης φαινοταν μια χαρα. Παρολα αυτα συνεχισα τη θεραπει αγι α7 μερες και μετα πολυβιταμινες και προβιοτικο. Την εβγαλα παλι στο μπαλκονικαι ολα μια χαρα. Μετα απο λιγες μερες ειδα και τη θηλυκια μου με τα 2 μικρα να κανου ν ο ιδιο, ακολουθηθηκε θεραπεια και απο τη δευτερη κιολας μερα τα πουλια μι αχαρα... (ολα ηταν σε ξεχωριστο κλουβι). Πριν απο 3 εβδομαδες, ο αρσενικος με τη θηλυκια στο ιδιο κλουβι παρουσιασ επλαι φουσκωμα και με το που τον πηρα σπιτι, συνηλθε και τραγουδουσε, απο τοτε ειναι σε εσωτερικο χωρο με το ταιρι του και φαινονται μια χαρα. σημερα το απογευμα παρατηρησα μια μικρη καρδερινα θηλυκη να καθεται φουσκωμνεη και οταν εγινε μπαλιτσα κι εχωσε το κεφαλακι της στα φτερα να κοιμηθει το απογευμα την εβαλα στο δωματιο μου και το πουλακι ζωηρεψε και ηταν πολυ δραστηριο και "κελαηδουσε". Τ α πουλια δεν εμφανισαν καθολου διαρροια... Και με το πο μπαινουν σπιτι... Ειναι φυσιολογικα... Τι μπορει να συμβαινει;