Φροντίδα Κατάλληλες θερμοκρασίες διαβίωσης παπαγάλων

valasia

PB New Member
Εγγραφή
19 Ιουλ 2018
Μηνύματα
388
Πόλη
Νέα Φλογητά
Κατι ακομη που θα ηθελα να σας ρωτησω ειναι οι θερμοκρασιες διαβιωσης των παπαγαλων. Κοιταξα στο φορυμ αλλα δεν μπορω να βρω πληροφοριες. Το καλοκαιρι δεν νομιζω να εχει προβλημα αλλα τον χειμωνα τι γινεται; Σχεδον ολη μερα τα σωματα ειναι αναμενα αλλα το βραδυ που παμε για υπνο η θερμοκρασια του σπιτιου πεφτει, τι κανουμε σε αυτη την περιπτωση;
 
Το καλοκαιρι μακριά από ρευματα και aircondition και το χειμώνα οχι κοντά σε σώματα γιατί θα αρχίζει να ζεσταίνεται.Αυτο έχει ως αποτέλεσμα να νομίζει ο παπαγαλος ότι είναι καλοκαίρι και να εχει πτερροροια πιο νωρίς.
 
Οταν λέτε μακρυά από αιρκοντίσιον εάν είναι στο ίδιο δωμάτιο χωρίς να τον χτυπάει ο αέρας υπάρχει πρόβλημα; Με θερμοκρασία 27 βαθμούς όχι πολύ χαμηλή.
 
Οταν λέτε μακρυά από αιρκοντίσιον εάν είναι στο ίδιο δωμάτιο χωρίς να τον χτυπάει ο αέρας υπάρχει πρόβλημα; Με θερμοκρασία 27 βαθμούς όχι πολύ χαμηλή.
Γενικά τα πουλιά θα πρέπει να ειναι σε ήσυχο, ευάερο, ευήλιο, χωρίς οσμές και ρεύματα περιβάλλον, να μπορούν να κοιμούνται ανεπηρέαστα από θορύβους με το σούρουπο, και να ξυπνούν με την αυγή. Εννοείται ότι η κουζίνα και το μπάνιο δεν ειναι κατάλληλοι χώροι για τη διατήρηση ενός πτηνού.
Αν λοιπόν ειναι μακριά από το ρεύμα που δημιουργεί το κλιματιστικό, δεν θα υπάρχει πρόβλημα. Απλά προσοχή, διότι όταν το aircodition ειναι προς θέρμανση στρέφει τον αέρα προς τα κάτω, ενώ στην ψύξη τον οδηγεί ψηλά, ειναι δλδ με αλλά λόγια η ροη και η δημιουργία του ρεύματος αέρα εντελώς διαφορετική.
 
Αν ειναι μεσα στο σπιτι μην ανχωνεστε για ζεστη κρυο, απλα οπως σςς ειπαν να μην τα χτυπαει το κληματιστικο.
Αυτη την στιγμη εχουμε ανοιχτο το ερκοντισιον ειναι ακριβως απο κατω που σιγουρα δεν το χτυπαει, πρωι τον εβγαλα για κανα 10λεπτο εξω και τα παιξε ο καημενος απο την ζεστη. Κρυο ζεστη πιστευω ειναι και αυτα θεμα συνηθειας.
Ο δικος μου εχει ζησει σε 15 βαθμους χειμωνα στον εβρο και τωρα στο σπιτι καλοκαιρι ειναι με 27-29 βαθμους και χειμωνα ζει στους 20-22
 
Back
Top