Ασθένειες Κατά πάσα πιθανότητα κρυωμένο καναρινάκι

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης Zelda
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

Zelda

PB New Member
Εγγραφή
22 Αυγ 2009
Μηνύματα
188
Ανασαινει καπως παραξενα, σαν να βραζει στο στηθος του, κ οταν τιτιβιζει ειναι βραχνο,υπαρχει κατι που μπορω να του δωσω για να του περασει;
 
υπαρχουν σκευασματα για ασθμα αλλα πρεπει να λαμβανονται μετα απο την αντιβιωση αν αυτο οφειλεται οχι σε χρονια κατασταση αλλα σε παθολογικους προσφατους λογους. Το αν κατι τετοιο συμβαινει και το ποσο ισχυρη ή οχι πρεπει να ειναι η αγωγη (αντιβιωση κλπ) μπορει να το αξιολογησει απο κοντα (με εξεταση, οχι τηλεφωνικα) ενας γιατρος.σε καθε αλλη περιπτωση ισως προχωρησει σε ασκοπη χρηση αντιβιωσης ή σε αντιβιωση που μπορει τελικα να αποδειχθει οχι η καταλληλη και να χρειασθει πιο ισχυρο σκευασμα που θα πρεπει να χορηγηθει κατοπιν σε εναν ηδη εξασθενημενο οργανισμο. ή το αντιθετο. Να δωσεις καποια ισχυρη αντιβιωση εξ αρχης που να ειναι αχρειαστη αν η κατασταση του πουλιου δεν ειναι βαρια και παλι να το ταλαιπωρησεις αδικα. Αυτος που πρεπει να κανει την αξιολογηση και να παρει την ευθυνη, πρεπει να ειναι καποιος γιατρος.


μεχρι τοτε εχετο μακρια απο ρευματα. Βρασε σε σιγανη φωτια με ανοιχτο καπακι φυλλα μεντας, φασκομηλου και ευκαλυπτου ή καποιου απο ολα αυτα και εχει διπλα το κλουβι να αναπνει το πουλακι για κανενα μισαωρο την μερα

βρασε ελαχιστο φασκομηλο(οχι τα αλλα) και δινε αντι νερου (καθε μερα) εννοειται οχι ζεστο
 
Γεια σας παιδια, πηγα το καναρινακι σημερα στον κτηνιατρο, ειναι κρυωμενο γι αυτο βραζει ελαφρως στο στηθος του, ειναι πολυ δραστηριο γενικα μονο που ειναι βραχνο κ οταν κανει ηχους, μου εδωσε μια αντιβιωση το tabernil antibiotico, μου ειπε να ριχνω στο νερο του 8 σταγονες καθε μερα για 7 μερες, η αν δε πινει νερο μονο του να του δινω εγω με συρριγα η κατι αλλο που μπορω να βρεξω.
Αυτο που μου εκανε εντυπωση ειναι οτι το εβγαλα απο το κλουβι του να του δωσω το νερακι με την αντιβιωση κ οχι μονο δε φοβηθηκε αλλα καθε φορα που πλησιαζα το δαχτυλο μου που πανω ειχε σταγονες νερου μονο του εβγαζε την γλωσσιτσα του κ το επινε ολο, κ μετα ξανα κ ξανα ηπιε αρκετο απο το δαχτυλο μου, κ σημειωνω πως δε το ειχα στο χερι μου, αλλα στο γονατο μου πανω το καναρινακι, εχει πολυ γλυκο χαρακτηρα, για να δουμε ελπιζω συντομα να συνελθει.
 
εδω ειναι μετα την αντιβιωση του
 

Συνημμένα

  • PA121498.webp
    PA121498.webp
    37,2 KB · Προβολές: 139
Back
Top