Γενικά Καταγγελία σε πετ σοπ

• Θεματοθέτης Θεματοθέτης Ekt
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

Ekt

PB Member
Πόλη
Αθήνα
Μικρο πετ σοπ εχει στη "βιτρινα" του κλουβι με 4- 5 αγριες καρδερινες να χτυπιουνται σαν τρελες στα καγκελα
Ξερω οτι υπαρχουν σχετικα θεματα αλλα ειμαι απο κινητο και δυσκολευομαι στο ψαξιμο
Θα μπορουσε καποιος να με ενημερωσει που πρεπει να απευθυνθω;
Εχω τραβηξει και φωτογραφιες σε περιπτωση που χρειαζονται

Εχω την εντύπωση πως το σωστό είναι να απευθυνθείς σε φιλοζωικές ή οργανώσεις τύπου ΑΝΙΜΑ,ΕΚΠΑΖ,Δράση για την άγρια ζωή. Επειτα αυτοί κάνουν την καταγγελία, ενημερώνονται για το "ντού" των αρχών,τις συνοδεύουν και παραλαμβάνουν τα άγρια πτηνά. Τέτοιες οργανώσεις επίσης μπορούν να σε οργανώσουν καλύτερα αναλόγως των ιδιαίτερων συνθηκών που μπορεί να υπάρχουν, αν επικοινωνήσεις μαζί τους.

το σωστό είναι να απευθυνθείς σε φιλοζωικές ή οργανώσεις τύπου ΑΝΙΜΑ,ΕΚΠΑΖ,Δράση για την άγρια ζωή.
Κι εγώ νομίζω μια αρχή από εδώ, θα ήταν η καλύτερη λύση για πολλούς λόγους. Η στήριξη μιας καταγγελίας από μεμονομένα άτομα είναι δύσκολη, χρονοβόρα και πολυέξοδη υπόθεση. Οι ΜΚΟ έχουν έτοιμο το πλαίσιο νομοθετικής γνώσης, την οργάνωση και την οντότητα για να στηρίξουν μια τέτοια προσπάθεια.
Μακάρι να το θελήσουν κιόλας.
Ξεκίνα με ένα τηλεφώνημα στην ΑΝΙΜΑ 210 9510075 και να είμαστε σ' επαφή για ό,τι προκύψει.
Καλή επιτυχία!

Θα μπορουσε καποιος να με ενημερωσει που πρεπει να απευθυνθω;
Κανονικά από το δασαρχείο, αλλά αυτό που προτείνουν τα παιδιά, δεν το βρίσκω άσχημο.

Back