Ασθένειες Καταπολέμηση της ψείρας στα πουλιά

• Θεματοθέτης Θεματοθέτης ilinet
  • Ημερομηνία Ημερομηνία
Πόλη
Ηράκλειο
Κωδ.
ΠΟΚ FPO-A 249
θα ηθελα την γνωμη σας για την καταπολεμιση της κοκκινης ψειρας, τι γνωμη εχετε για το frontline?

Εγώ το χρησιμοποιπω και έχω πολύ καλά αποτελάσματα. Μία σταγόνα κάτω από το φτερό πάνω στο δέρμα. Προσοχή μία σταγόνα.

Απότι ξέρω το Frotline απλά διώχνει την ψείρα από τα πουλια. Και δεν την σκοτώνει σίγουρα θα χρειαστεί να κανεις και απολύμανση του χώρου σου και τα κλουβιά σου με Chevi-tren η με INS15.

καλημερα φιλε νομιζω οτι ολοι αυτο βαζουν ολοι πλεον απλα να το βαλεις σε ολα τα πουλια μην ξεχασεις κανενα γιατι θα γεμισεις. Chevi-tren δυστιχως δεν κανει τιποτα με την κοκκινη ψειρα. INS15. αυτο κανει δουλεια αλλα θελει να βγαλεις ολα τα πουλια εξω φαντασου να εχεις 60 ζευγαρια και να θελει να τα μετακομησεις οποτε ουτε αυτο κανει. Κανε ολα τα πουλια σουFrotline και δεν θα δεις ψειρα φιλε μου. Ακομη αν δεις οτι εχουν τα μικρα ψειρα μπορεις με σταγονομετρο να ριξεις μια σταγονα πανω τους και εφυγαν δοκιμασμενο σε μικρα 6-7 ημερων

Χρησιμοποίησε την μικρή συσκευασία του προιόντος είναι πιό ελεγχόμενη η αντλία του φιαλιδίου για χρήση σε πουλιά, ενώ η μεγάλη συσκευασία είναι για να καταλαμβάνει μεγαλύτερες επιφάνιες( σκυλιά)
Ψέκασε μια φορά κάτω από φτερούγες και στον σβέρκο του πουλιού. Αν το πουλί δεν έχει ψείρες και το κάνεις προληπτικά ψέκασε μόσο στον σβέρκο μια φορά, κρατάει περίπου 3 μήνες.

νικ1 είπε:
Chevi-tren δυστιχως δεν κανει τιποτα με την κοκκινη ψειρα
Έχει δοκιμάσει κανείς το Chevi-tren για την καταπολέμηση της ψείρας (όχι προληπτικά); Έχει κανείς να αναφέρει κάποια εμπειρία σχετικά με την καταπολέμηση της ψείρας με αυτό το προϊόν;

Παρασιτοκτόνο / εντομοκτόνο "CHEVI-TREN" - 300 ml

Κωδικός: 01.41.003
Λεπτομέριες:
- Παρασιτοκτόνο - Εντομοκτόνο με παρατεταμένη δράση, ατοξικό και ιδανικό για τα εξωπαράσιτα σε περιστέρια και άλλα είδη πτηνών (ψείρες, κόκκινο ακάρι, τσιμπούρια, ψύλλοι κ. Α).
- Διαλύεται με νερό (30 ml /1 Lit) και ψεκάζεται στο κοτέτσι, τα κλουβιά, τα σκεύη και τα πουλιά.
- Ακίνδυνο για ανθρώπους και ζώα. Με το διάλυμα μπορούμε άφοβα να ψεκάσουμε τα πιτσούνια μέσα στις φωλιές τους. Δεν είναι ανάγκη να καλυφθούν τα δοχεία της τροφής και του νερού.

σταυρε εγω το δοκιμασα και δεν ειχα καθολου καλα αποτελεσματα και σαν προληψη αλλα και σαν αποτελεσμα νερακι σκετο φιλε

Παρασιτοκτόνο / εντομοκτόνο "CHEVI-TREN" - 300 ml

Κωδικός: 01.41.003
Λεπτομέριες:
- Παρασιτοκτόνο - Εντομοκτόνο με παρατεταμένη δράση, ατοξικό και ιδανικό για τα εξωπαράσιτα σε περιστέρια και άλλα είδη πτηνών (ψείρες, κόκκινο ακάρι, τσιμπούρια, ψύλλοι κ. Α).
- Διαλύεται με νερό (30 ml /1 Lit) και ψεκάζεται στο κοτέτσι, τα κλουβιά, τα σκεύη και τα πουλιά.
- Ακίνδυνο για ανθρώπους και ζώα. Με το διάλυμα μπορούμε άφοβα να ψεκάσουμε τα πιτσούνια μέσα στις φωλιές τους. Δεν είναι ανάγκη να καλυφθούν τα δοχεία της τροφής και του νερού.

Το έχεις δεί αυτό;
Chevi-tren
Φαντάζομαι οτι και συ θα πιστεύεις οτι αυτός που το ανέβασε θα το γνωρίζει.

Θα συμφωνησω και εγω απο την πλευρα μου με τον νικ1.
Ουτε εγω ειχα δει βελτιωση με το chevitren στο παρελθον.
Σιγουρα το ins15 ειναι καλυτερο αλλα οπως ειπε και ο νικ1 η περιοδος αυτη ειναι δυσκολη για να βγαλεις απο τον χωρο τα ετοιμα ζευγαρια για απολυμανση.

και εγω με το chevitren ειχα αποκαρδιοτικα αποτελεσματα, απογοητευτικα τωρα θα δοκιμασω το frontline πηρα τισ αμπουλες μου ηπαν οτι ειναι πιο αποτελεσματικες μια σταγομα στο σβερκο θα σας ενημεροσω για το ποσο αποτελεσματικο ειναι

• Like
Αντιδράσεις: aggel
τωρα θα δοκιμασω το frontline πηρα τισ αμπουλες
Πρόσεξε γιατί οι αμπούλες είναι για σκύλους και πάνε με βάση τα κιλά των σκύλων, δεν ξέρω αν έκανες καλά φαντάσου με μια αμπούλα βάζεις σε σκύλο 80 κιλών, προσοχή στην ποσότητα που θα βάλεις λοιπόν.

το χρησιμοποιω τα τελευταια 3 χρονια και δεν αντιμετωπισα κανενα προβλημα με εξωπαρασιτα

Εγώ το χρησιμοποιπω και έχω πολύ καλά αποτελάσματα. Μία σταγόνα κάτω από το φτερό πάνω στο δέρμα. Προσοχή μία σταγόνα.
Φίλε Ισίδωρε το σκορδόνερο το έχω δοκιμάσει διώχνει μόνο κουνούπια νομίζω.
Δηλαδή δεν κατάλαβα κάτι στο post σου βάζεις σκορδόνερο; δεν έχεις αποτέλεσμα και μετά βάζεις frontline; Και αν ναι γιατί το κάνεις αυτό; Μάλλον για extra προστασία

Καταπολέμηση της ψείρας στα πουλιά με frontline

https://community.petbirds.gr/threa...τα-από-τη-χρήση-του-frontline-στα-πτηνά.3395/
Οπως ειπα και στους φιλους μας στο πανω ποστ ΜΙΑ σταγονα. Μια σταγονα ειναι και η σταγονα της βρυσης και του κουταλιου. Τι θελω να πω μια σταγονα απο σταγονομετρο η σταγονα της συσκευασιας αμπουλας ειναι δυο και μιση 😱 σταγονες, ΠΡΟΣΟΧΗ το σκευασμα αποροφαται απο το δερμα και ποσοτητα πηγαινει στο αιμα, αυτος ειναι και ο λογος της αντιπαραθεσης στο πανω ποστ για τις παρενεργειες αυτου του σκευασματος και του τροπου χρησης του.

Βαιλης Αλεξανδρουπολη EV 08

Σκορδονερο

Μήπως στην συγκεκριμένη περίπτωση θα ήταν καλό να χρησιμοπειοίσουμε πρώτα το σκορδόνερο και αν δεν έχειι αποτέλεσμα να καταφήγουμε στα χημικά;

Το σκορδονερο μας ειχανε πει οι παππουδες που ειτανε πρακτικοι στα καναρινια και δεν ειχαν κανει ποτε τους χρηση φαρμακων οτι ειναι για το ασθμα.Βραζανε μια σκελιδα σκορδο σε 200 gr νερο και το δινανε το πρωϊ αφου το προηγουμενο βραδυ ειχαν βγαλει το νερο απο το καναρινι. Σαν αντιπαρασιτικο βαζανε στις φωλιες φυλλα καπνου ξεραμενα και ειχαν την ιδιοτητα να απωθουν τις ψειρες. Ομως οπως γινετε με ολα τα ωραια οι παππουδες εφυγαν απο την ζωη και μαζι τους η γνωση των πρακτικων και στην θεση τους ηρθε η τεχνολογια.

Βασιλης Αλεξανδρουπολη EV 08

Μήπως στην συγκεκριμένη περίπτωση θα ήταν καλό να χρησιμοπειοίσουμε πρώτα το σκορδόνερο και αν δεν έχειι αποτέλεσμα να καταφήγουμε στα χημικά;
Το σκορδονερο μας ειχανε πει οι παππουδες που ειτανε πρακτικοι στα καναρινια και δεν ειχαν κανει ποτε τους χρηση φαρμακων οτι ειναι για το ασθμα.Βραζανε μια σκελιδα σκορδο σε 200 gr νερο και το δινανε το πρωϊ αφου το προηγουμενο βραδυ ειχαν βγαλει το νερο απο το καναρινι. Σαν αντιπαρασιτικο βαζανε στις φωλιες φυλλα καπνου ξεραμενα και ειχαν την ιδιοτητα να απωθουν τις ψειρες
Για κουνούπια-ψείρες και σκνύπες έβαζαν φύλλα από ευκάλυπτο

καλημερα φιλε μεχρι να περιμενουμε αποτελεσματα θα εχουμε γεμισει ψειρες και μετα θα τρεχεις και δεν θα φτανεις εγω κανω 2 ψεκασματα το χρονο σε ολα τα πουλια που εχω και δεν εχω κανενα προβλημα οπως και πολλοι αλλοι που το δουλευουν

Back