Έχει δοκιμάσει κανείς το Chevi-tren για την καταπολέμηση της ψείρας (όχι προληπτικά); Έχει κανείς να αναφέρει κάποια εμπειρία σχετικά με την καταπολέμηση της ψείρας με αυτό το προϊόν;νικ1 είπε:Chevi-tren δυστιχως δεν κανει τιποτα με την κοκκινη ψειρα
Παρασιτοκτόνο / εντομοκτόνο "CHEVI-TREN" - 300 ml
Κωδικός: 01.41.003
Λεπτομέριες:
- Παρασιτοκτόνο - Εντομοκτόνο με παρατεταμένη δράση, ατοξικό και ιδανικό για τα εξωπαράσιτα σε περιστέρια και άλλα είδη πτηνών (ψείρες, κόκκινο ακάρι, τσιμπούρια, ψύλλοι κ. Α).
- Διαλύεται με νερό (30 ml /1 Lit) και ψεκάζεται στο κοτέτσι, τα κλουβιά, τα σκεύη και τα πουλιά.
- Ακίνδυνο για ανθρώπους και ζώα. Με το διάλυμα μπορούμε άφοβα να ψεκάσουμε τα πιτσούνια μέσα στις φωλιές τους. Δεν είναι ανάγκη να καλυφθούν τα δοχεία της τροφής και του νερού.
Πρόσεξε γιατί οι αμπούλες είναι για σκύλους και πάνε με βάση τα κιλά των σκύλων, δεν ξέρω αν έκανες καλά φαντάσου με μια αμπούλα βάζεις σε σκύλο 80 κιλών, προσοχή στην ποσότητα που θα βάλεις λοιπόν.τωρα θα δοκιμασω το frontline πηρα τισ αμπουλες
Φίλε Ισίδωρε το σκορδόνερο το έχω δοκιμάσει διώχνει μόνο κουνούπια νομίζω.Εγώ το χρησιμοποιπω και έχω πολύ καλά αποτελάσματα. Μία σταγόνα κάτω από το φτερό πάνω στο δέρμα. Προσοχή μία σταγόνα.
Για κουνούπια-ψείρες και σκνύπες έβαζαν φύλλα από ευκάλυπτοΜήπως στην συγκεκριμένη περίπτωση θα ήταν καλό να χρησιμοπειοίσουμε πρώτα το σκορδόνερο και αν δεν έχειι αποτέλεσμα να καταφήγουμε στα χημικά;
Το σκορδονερο μας ειχανε πει οι παππουδες που ειτανε πρακτικοι στα καναρινια και δεν ειχαν κανει ποτε τους χρηση φαρμακων οτι ειναι για το ασθμα.Βραζανε μια σκελιδα σκορδο σε 200 gr νερο και το δινανε το πρωϊ αφου το προηγουμενο βραδυ ειχαν βγαλει το νερο απο το καναρινι. Σαν αντιπαρασιτικο βαζανε στις φωλιες φυλλα καπνου ξεραμενα και ειχαν την ιδιοτητα να απωθουν τις ψειρες
καλημερα φιλε μεχρι να περιμενουμε αποτελεσματα θα εχουμε γεμισει ψειρες και μετα θα τρεχεις και δεν θα φτανεις εγω κανω 2 ψεκασματα το χρονο σε ολα τα πουλια που εχω και δεν εχω κανενα προβλημα οπως και πολλοι αλλοι που το δουλευουνΜήπως στην συγκεκριμένη περίπτωση θα ήταν καλό να χρησιμοπειοίσουμε πρώτα το σκορδόνερο και αν δεν έχειι αποτέλεσμα να καταφήγουμε στα χημικά;
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας