Κατασκευη επιτραπεζιου και φορητου σταντ

blackholesun

PB Member
Εγγραφή
25 Αυγ 2009
Μηνύματα
312
Πόλη
Πειραιάς
Καλησπερα, καιρος να μοιραστω και εγω μαζι σας κατι απο τις κατασκευες μου, θα σας δειξω 2 σταντ που εφτιαξα, το ενα ειναι φορητο και το αλλο επιτραπεζιο.

Το φορητο σταντ το χρησιμοποιω συνεχεια, δεν φανταζεστε ποσο χρησιμο ειναι για τον παπαγαλο, για παραδειγμα - θελω να παω στο σαλονι; το παιρνω μαζι μου, θελω να παω στην κουζινα το παιρνω μαζι μου, θελω να κατσω στο χαλι κατω του δωματιου μου βαζω το σταντ , κτλ.

Η κατασκευη του εγινε απο ξυλο για να ειναι ελαφρυ, χρειαστηκα 2 πατηθρες ξυλινες (οι οποιες κοπηκαν στις ακρες για να μην φαινετε η σχισμη που εχουν) 1 σανιδα κρεβατιου ως πατο, και τρυπηθηκαν αναλογα. Τα ποτηρακια αλουμινιου τα ειχα ειδη... Τα οποια εξυπηρετουσαν το σκοπο ως σφηνακια πολυτελειας.. εγω τα χρησιμοποιησα σαν θηκες τροφης!
Απο κατω στο πατο εχω βαλει επισης 4 λαστιχα για να μειωνει κραδασμους και να μην γλυστραει οπου και να το βαζω. Και τελος εφτιαξα δυο σειρες απο χαντρες με μακρια κορδονια και τα κρεμασα στο κεντρο του σταντ ως παιχνιδι για να παιζει..

Το επιτραπεζιο σταντ εγινε ολο απο σιδερο, ο πατος βαφτηκε με ΠΙΣΑ μαυρη ωστε να φευγουν οι κουτσουλιες κατευθειαν με το πλυσιμο, το σταντ επισης παλι σιδερο απλα μπηκε επενδυση μαυρου καουτσουκ απ εξω και ο λογος για να μπορει να γατζωνετε και να ειναι και ομορφο αισθητικα. Τα ποτηρακια ειναι απο το πετ τρυπηθηκαν και βιδωθηκαν και αυτα.

Κοστος κατασκευης φορητου σταντ 0 ευρω! αντε να σας παει 5 ευρω μονο για τα ποτηρακια, ολα τα αλλα με ενα καλο ψαξιμο τα βρισκετε

Κοστος επιτραπεζιου σταντ 25 ευρω. 10 ευρω τα νικελωμενα σιδερα (Τ) 5 ευρω η βαση, και 10 ευρω τα ποτηρακι απο πετ.

Παραθετω τις φωτο να δειτε με λεπτομερειες. :)

Κοστος

forito stant.webp megalo stant.webp
 
Σε ευχαριστω πολυ! Ειναι πολυ ευκολα στην κατασκευη, απλα υπομονη θελει τιποτα αλλο.
 
Όσο πας και προοδεύεις Σωτήρη! Εγώ πάλι θα προτιμούσα κατι σε πιο φυσικό σχηματισμό, κάτι σαν κλαδί ξύλου με παιχνίδια να κρέμονται, αλλά ειπαμε η αισθητική του καθενός διαφέρει! Παρόλα αυτά μπράβο σου! Ελπιζω ο φιλαράκος σου να την ευχαριστηθεί!
 
κανει πως και πως να βγει εξω... Να ανεβει κυριος στο ξυλινο (ξερει οτι θα τον ταραξω να του δινω παιχνιδακια!)
 
Μπράβο Σωτήρη, πολύ καλά! Φαίνεται ότι έχεις μεράκι και ότι ο Τουΐτι σου έχει πάρει τα μυαλά! 🙂 Καλώς ήρθες στο κλαμπ... 😀 ΜΑΡΙΑ
 
Back
Top