Κατασκευη κλουβας ζευγαρωστρας

Πόλη
Θεσσαλονίκη
Κωδ.
ΕΠΑΜ FOH-EP 106
Καλησπερα απο την χιονισμενη Θεσσαλονικη. Αφου τα πουλια πιστευα οτι δεν θα αντεξουν στο κρυο μπηκαν μεσα στο σπιτι και μαλιστα στο καινουριο τους σπιτι. Εφτιαξα λοιπον την ζευγαρωστρα-κλουβα της φωτογραφιας απο γαλβανισμενη λαμαρινα ενος χιλιοστου η οποια δοθηκε μετα για ηλεκτροστατικη βαφη, οπως και οι προσοψεις για ναναι ομοιομορφα βαμενα ολα. Ο καθε οροφος της κλουβας ειναι διαστασεων 80*30*40 και αποτελειται απο 4 οροφους. Αφαιρωντας το πρωτο και το τριτο ταψακι μπορει να μετατραπει σε 2 κλουβες 80*60*40.
Το κοστος της κατασκευης εκτος απο την προσωπικη εργασια εφτασε αισιως τα 200 ευρω

Για οτι απορια εχετε αλλα και προτασεις βελτιωσης ειμαι στην διαθεση σας

Συνημμένα

• 180476421a970af1.webp
    180476421a970af1.webp
    24,4 KB · Προβολές: 3.161
  • 18047642184afb83.webp
    18047642184afb83.webp
    13,6 KB · Προβολές: 1.569
  • 18047642196c36ad.webp
    18047642196c36ad.webp
    21,6 KB · Προβολές: 1.704
  • 1804764217439972.webp
    1804764217439972.webp
    12 KB · Προβολές: 1.686
Μπραβο πολυ ωραια η κατασκευη σου
αλλα εχω μια απορια οταν θα μπουνε μεσα τα πουλια και θα θελεις να καθαρισης τα ταψια στο ενα και στο τρια τα πουλια δεν θα μπερδεβωντε;
και γιαυτο θα πρεπει να βαλεις και σιτα την οποιο να μπορεις να το αφερης οποτε θελεις γνωμη δικια μου δεν ξερω ομως εσει αποφασηζης!

Καλώς τον, χρόνια και ζαμάνια Κώστα :D

Έχει γίνει πολύ καλή η κατασκευή σου αλλά έχω επίσης την ίδια απορία με το Γιώργο και το Χρήστο στο θέμα των ορόφων χωρίς πάτο.

Κάτι ακόμη που ίσως προσωπικά εγώ δεν θα έκανα, είναι η βαφή των χρωμιωμένων προσόψεων αφενός γιατί τις θεωρώ ασφαλέστερες για την υγεία των πουλιών άβαφες και αφετέρου γιατί πιστεύω πώς θα έδειχναν ομορφότερες. Βεβαίως ο δεύτερος είναι καθαρά υποκειμενικός λόγος οπότε δεν χρειάζεται να τον λάβεις υπόψη σου.

Καλημερα και ευχαριστω . Για να σας λυσω τις αποριες, εχω φτιαξει διπλα ταψακια ωστε να γινεται η εναλλαγη χωρις να μπερδευονται τα πουλια. Επιπλεον εχει προβλεφθει φυλλο λαμαρινας που βιδωνεται εκει οπου βγαινει το ταψακι για να μην εχουμε πουλια-δραπετες.
Αλλωστε ηταν η πρωτη προσπαθεια κατασκευης και σιγουρα θα υπαρχουν ελλειψεις.
αυτες θα δουμε στην πορεια και η επομενη θαναι τελεια, αυτο ευχομαι τουλαχιστον.
Παντως τα πουλακια απο χθες το καταχαιρονται εκει μεσα αφου εχει και αρκετη ζεστη και ανοιχτωσια.

Σε βλέπω να βγαίνεις στην παραγωγη συντομα φιλε
βρες ονομα για τις κλουβες και ξεκιναμε
Δειχνει πολυ προσεγμένη δουλεια μπραβο και παλι

κωστα διορθωσε με αν δεν διακρινω καλα αλλα ΔΕΝ βλεπω διαχωριστικο κενο για χωρισματα στις ζευγαρωστρες να γινεται η μια 2 κλουβια δηλαδη. Πως θα εχεις μεσα τον αρσενικο;θα τα εχεις μονιμα μαζι;

Καλημερα φιλε Αστραπογιαννε προσεξε λιγο την τελευταια φωτο, εχει το χωρισμα, συντομα θα βαλω φωτο και με τα πουλια μεσα.
Βρες ονομα lancashire και ξεκιναμε! 😀!

Πολύ καλή δουλειά. Μπράβο.
Το μόνο που θα πρότεινα είναι πάνω από τις λαμαρίνες να βάλεις σήτα για να μην έρχονται τα πουλιά σε επαφή με τις ακαθαρσίες. Θα ήταν πιο ασφαλές νομίζω.
Κατά τα άλλα όπως είπα πολύ καλή δουλειά.

Κάνε μου μια καλή τιμή !

Αγαπητέ Κώστα εαν μου επιτρέπεις να απαντήσω

Φίλε Χρήστο
Σχετικά με το ερώτημα σου για την κλούβα της εταιρίας μας
θα ήθελα να σε ενημερώσω ότι επειδή η ζήτηση είναι πολυ μεγάλη υπάρχει λίστα αναμονής. Με ένα email στο εργοστάσιο μας στην χιονισμένη Θεσσαλονίκη θα μπορέσουμε να σε βάλουμε στην λίστα αυτή.
Το μοντέλο της φωτογραφιας ονομάζετε sennacost indoor cage ειναι χειροποιητα κατασκευασμένο απο τους εξειδικευμένους μας τεχνίτες από γαλβανισμενη λαμαρινα ενος χιλιοστου ηλεκτροστατικά βαμμενη για αντοχή στον χρόνο και τις κουτσουλιές. Είναι τετραόροφο αλλά υπάρχει και η δυνατότητα για επέκταση.

Μολις λαβουμε το email σου θα σου αποστείλουμε αναλυτικό φυλλάδιο με όλα τα μοντέλλα της σειρας sennacost cages και τον τιμοκατάλογο

Ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον
τμήμα πωλήσεων

Στα σοβαρα τωρα φιλε Στεφανε απο εμπειρια με τα κλουβια που εχω δεν με εχει βολεψει η σιτα γιατι επειδη τα πουλια καθονται σε συγκεκριμενες θεσεις μαζευεται απο κατω μεγαλη ποσοτητα περιττωματων, ενω εκει που δεν εχω ανακατευονται με την αμμο η με το ροκανιδι που βαζω. Ετσι προτιμησα να μην βαλω. Παντως δεν ειναι δυσκολο να κανω 4 τελαρακια και να τα τοποθετησω στο συρταρι.

Χαιρετίζω με θέρμη την πρώτη προσπάθεια κατασκευής κλούβας από τα χεράκια σου Κώστα! Μπράβο! Φαίνεται οτι δούλεψες βάση μελέτης και σχεδίου!

Εύχομαι τα πουλάκια σου να είναι χαρούμενα στην νέα τους βιλίτσα!

Αυτες με τα πουλια μεσα ειναι ακομη καλυτερες φωτογραφιες! Ετσι δειχνουν οι κλουβες, ευγε Κωστα!

Ζευγαρώστρα

Φίλε μου, σημασία έχουν δύο πράγματα, πρώτον ότι έκανες το μεράκι σου από αγάπη στα πουλάκια σου και δεύτερον εναντιώθηκες στο κόστος της κερδοσκοπίας. Θα βρείς οπωσδήποτε μημητές. Νάσαι καλά.

Νεος και ασχετος χρειαζεται πληροφοριες

καλημερα σε ολουσ για αρχη. σαν νεοσ θελω βοηθεια για να φτιαξω ενα κλουβι. Εχω δει φωτο του sennacostas και θα ηθελα να μου πει που βρηκε το πλεγμα για το κλουβι. :)

Back