Γενικά Κατοικίδια εν δράσει

• Θεματοθέτης Θεματοθέτης mgerom
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

mgerom

Canaries Expert
Πόλη
Αθήνα
Ελάτε μια βόλτα το Παρασκευοσαββατοκύριακο.
Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ορνιθολογίας συμμετέχει με δικό της περίπτερο.
Θα εκτεθούν πολλές ποικιλίες καναρινιών και θα βρείτε κάποιους απο τους εκτροφείς τους
για να κάνετε τις ερωτήσεις σας
timbrado_pet_in_action_n_2.jpg

Θα είμαι όσο το δυνατόν περισσότερες ώρες. Δεν μπορώ να πώ απο τώρα συγκεκριμένη ώρα Νίκο.

Ξέρετε αν πωλούνται και ζώα/πουλιά ;

Για τ' άλλα ζώα δεν μπορώ να πώ με σιγουριά, αλλά καναρίνια όχι, δεν θα πωλούνται μέσα στο περίπτερο. Θα έλεγα οτι αποτελεί περισσότερο μια ευκαιρία για επίδειξη των διαφόρων ποικιλιών και μια επαφή με την Ομοσπονδία, τους συλλόγους που συμμετέχουν, με τους εκτροφείς που θα παρουσιάσουν τα "καμάρια" τους και μια ενημέρωση για σωστή διαχείριση τους.

Ελάτε μια βόλτα το Παρασκευοσαββατοκύριακο.
Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ορνιθολογίας συμμετέχει με δικό της περίπτερο.
Θα εκτεθούν πολλές ποικιλίες καναρινιών και θα βρείτε κάποιους απο τους εκτροφείς τους
για να κάνετε τις ερωτήσεις σας
timbrado_pet_in_action_n_2.jpg
Την περημενα απο καιρο δεν τη χανω με τιποτα θα ειμαι εκει Κυριακη. Και πραγματικα θα ηταν χαρα μου να σας πετυχω εκει αν και δεν εχω καναρινακια αλλα παπαγαλους αλλα διαβαζω τα αθρα και τις απαντησεις που δινετε σε διαφορα θεματα με αστηρευτες γνωσεις που εχετε.

Κατι τετοια και μονο με κανουν να ζηλευω τις μεγαλες πολεις. Καλα να περασετε οσοι πατε και μην ξεχασετε να παρετε τις φωτογραφικες μηχανες σας μαζι ωστε να δουμε κι εμεις τιποτις... 😀

E! Aνεστη καιρος ηταν να ζηλεψεις και συ με κατι! Με ολα αυτα που μας διχνεις κατα καιρους μας εχεις πεθανει εμας! 🙂

Γιαννη πηγα στο Bird festival. Αλλα σκοποs ειναι να γινεται κατι καθε χρονο και οχι καθε 2-3 χρονια.

Εκτος απο του Μακη δεν βλεπω αλλες φωτογραφιες... Δεν πηγατε αλλοι ή μας ξεχασατε; 🙄

Εγώ ήθελα πολύ να πάω αλλά βγήκα την Παρασκευή... Ξενύχτησα και έχασα όλο το Σάββατο.. Κυριακή δεν μπορούσα να πάω... ☹

Δυστυχώς δεν καταφέραμε να πάμε, αλλιώς σίγουρα δεν θα σας ξεχνάγαμε.

Εγω πηγα. Ομως πολυ σκυλι βρε παιδια αν και καποια ηταν να τα ζηλεψει ακομα και μοντελο.Αρκετα ψαρακια. Δισκοι με ομορφα χρωματα σαυρες λιγα φιδια πανεμορφες γατουλες που χαριζονταν καθεμια με τη δικη της ιστορια... Τρομου αφου ειχαν σωθει απο τυχη και επεμβαση καποιου. Ομως πουθενα μα πουθενα παπαγαλος! Οσο για φωτο θα το παλεψω γιατι δεν πηρα μηχανη και με το κινητο δεν βγηκε κατι καλο. Το καλητερο περιπτερο ηταν της ορνιθολογικης τα πουλακια ηταν πραγματικα ονειρο.

Back