Διατροφή Κελαϊδίνη με χρωματιστά φρουτάκια

Εγγραφή
17 Μαϊ 2018
Μηνύματα
985
Πόλη
Αθήνα
Το απόγευμα που πήγα στο πετ σοπ να πάρω τροφή για τα καναρίνα κια μου ένας πελάτης μπροστά μου έπιασε συζήτηση μα τον πετσοπα για την κελαιδινη με τα λεγόμενα φρουτάκια. Πρώτη φορά είδα πετσοπα να παραδέχεται πως είναι σκουπίδια και αυτή και η λεγόμενες βιταμινες και μας ποτρεψε να τις αγοράσουμε (! 😉
Δεν είναι κάπως περίεργο για έναν έμπορο;
 
Δεν είναι κάπως περίεργο για έναν έμπορο;
Ναι, είναι περίεργο για έναν συνήθη έμπορο, αλλά παρηγορητικό για έναν συνειδητοποιημένο έμπορο, διότι όταν πωλείς κάτι το σωστό και το αποτελεσματικό για την πώληση είναι να σέβεσαι τον πελάτη σου, και το εμπόρευμά σου αφού φυσικά το έχεις αξιολογήσει.
 
Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Φαίνεται πως κάποιοι είναι αρκετά ευσυνειδητοι. Το έχω ακούσει κι εγώ από πετσοπα που όμως γνώριζε ότι ψαχνόμουν αρκετά για τα πουλάκια μου, οπότε μου έδωσε την εντύπωση ότι εν μέρει προσπαθούσε έτσι να κερδίσει την εμπιστοσύνη μου 😉
 
Νομίζω ότι οι περισσότεροι που τα πουλάνε δεν γνωρίζουν καν τι είναι αυτά. Ένας σωστός καταστηματάρχης που γνωρίζει τι πουλάει, φροντίζει να πουλάει προϊόντα κάποιου επιπέδου. Το να πουλάς σκουπίδια εν γνώσει σου με σκοπό το κέρδος, είναι μια τακτική που δεν διαρκεί για πολύ καιρό, ειδικά στις μέρες μας που η ενημέρωση βρίσκεται παντού.

Στην περίπτωση του συγκεκριμένου καταστηματάρχη, ο οποίος έχει στο μαγαζί του προϊόντα που δεν προτείνει, δεν υπάρχει κάποια εξήγηση με βάση τη λογική παρά μόνο αν το δούμε ως τρικ: Βάζεις στο ράφι 5 - 10 τέτοια σακουλάκια σε σχετικά χαμηλή τιμή για ξεκάρφωμα και αφού εξηγήσεις ότι δεν είναι καλά κοιτώντας τα περιφρονητικά, ο πελάτης ζητάει να αγοράσει τα ακριβότερα τυποποιημένα μείγματα από το διπλανό ράφι. Τουλάχιστον οι περισσότεροι που νοιάζονται για τα ζώα τους, αυτό θα επέλεγαν μπροστά σε τέτοιο δίλημμα.
 
Back
Top