Καλησπέρα σας, πιστεύω ότι έχετε ακούσει για την σαλμονέλα, που έχει βγει και στις ειδήσεις. Αυτό βρίσκεται στα αυγά και τις κότες. Τώρα σε σχέση με τα αυγά, μπορώ να δώσω στο καναρίνι μου? Γιατί δεν έχουν πει τίποτα στις ειδήσεις για τα αυγά.
Συμφωνώ. Αν το αυγό βραστεί καλά και για την απαιτούμενη ώρα ώστε να γίνει σφικτό δεν υπάρχει πρόβλημα. Το βράζουμε τουλάχιστον 13-15 λεπτά ώστε να φύγει και να σκοτωθεί η σαρμωνέλα.
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.