Φροντίδα Κινδυνεύει το μικρό ζεμπράκι από τον πατέρα του;

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης gennu
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

gennu

PB New Member
Εγγραφή
4 Δεκ 2015
Μηνύματα
45
Πόλη
Αθήνα
received_445102615683550.webp Καλη χρονια χρονια πολλα σε ολους ναχουμε. Μεγαλωσαν κ βγηκαν, ο πιο μεγαλος ειναι αρσενικος.. Τα αλλα δυο τα ταιζει ο πατερας. Αλλα βλεπω καμια φορα κινιγιουντε ο πατεραας τον μεγαλο.. Αλλα δεν ενοχλη ο καιμενος. Χριαζεται να τον βαλω χωρια υπαρχει ζηλια; Με τον μεγαλο παιδι του;

Τον κινηγαει αλλα μετα σταματανε.. 😉
 
Δηλαδή πόσο μεγάλο είναι; Από άλλη γέννα; Τρώει μόνο του;

Που τα έχεις τα ζεμπράκια; έξω είναι;

Καλή χρονιά!
 
Απο προτη γεννα ειναι...2 μηνον ειναι αλλα απι τι βλεπω κινιγιουντε κ μετα ειναι μαζι... Μηπος παιζουν; ναι τρωει. Οχι μεσα ταχω. 😉
 
2 μηνών μπορείς να το χωρίσεις αλλά όχι μόνο του, μαζί με τα αδέρφια του σε ξεχωριστό ευρύχωρο κλουβί. Το ζευγάρι μόνο του αν θέλεις να κάνουν και άλλη γέννα, αν όχι θα πρέπει να χωρίσεις και το ζευγάρι διαφορετικά το θηλυκό θα γεννά ανεξέλεγκτα και χωρίς την φωλιά του.
Τα μικρά σε αυτή την ηλικία χρειάζονται πλούσια διατροφή. Τα τσαμπιά κεχριού τους δίνουν γρήγορη και εύκολη ενέργεια και τα βοηθούν πολύ στον απογαλακτισμό. Αυτό το παστέλι που τους έχεις δεν τους κάνει καλό.
 
Αα το παστελι ειναι αυγο. Την αυγοτροφη να την βγαλω η μανα παιθανε.. Οταν ηταν μωραβο πατερας τα ταιζει τα μικρα αμα τα αφησω ακομα; ο πατερας θανε μονος τ μετα; Τα 2 τα ταιζει ακομα αποτιβλεπω δεν ενοχλη ισα με τα αδερφια του ειναι μαζι..

Απλος ο πατερας κινιγαει που κ που το αρσενικο... 😉 θα δω αμα ειναι να μεγαλοσουν τα μωρα λιγω;
 
Τι εννοεις το παστελι ειναι αυγο; Εχει αυγο μηπως; Αν ναι, δεν εχει σημασια, να προτιμας το φρεσκοβρασμενο αυγο.

Ασχολεισαι μονο με τον πατερα βλεπω και ψυχρα μας λες η μανα πεθανε. Δε σε βλεπω να ανησυχεις για την υπολοιπη οικογενεια... Αν ηταν ασθενεια τι θα κανεις;

Το πουλι ετσι ξαφνικά πεθανε; Τι μπορεις να μας πεις γι αυτο;

Την αυγοτροφη κ το αυγο να μην τα βγαλεις. Δεν εχει σχεδη με τη μανα, τα μικρα τρωνε επισης απο εκει και τα ταιζει ο πατερας..
 
Ναι ξερω απο τι παιθανε, δεν ηταν αροστη... φυσικα με νιαζει. Γιαυτο δεν θελω να τα χωρισω ακομα... Δοξα το θεο ακομαειναι καλα απλος ρωτισα γιατι κινηγαει τον μικρο. 🙂 οκ για το αυγο.
 
  • Like
Αντιδράσεις: Myra
Εχεις δικιο Μαρια και σε ευχαριστω αλλα ετσι οπως το ξαναεγραψε ψαρωσα και ξεχασα το θεμα!👍
Δυστυχώς εγώ όλες οι ελπίδες που είχα επενδύσει στο αλτσχάϊμερ διαψεύδονται :) (off topic)
 
  • Like
Αντιδράσεις: Myra
Back
Top