Ασθένειες Κινδυνεύουν τα budgies από περιστέρια ή δεκαοχτούρες;

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης howwww
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

howwww

PB New Member
Εγγραφή
21 Ιουν 2009
Μηνύματα
9
Πόλη
Αθήνα
Καλησπερα φιλοι,
Εχω ενα προβληματακι εδω και καποιες μερες και θα χρειαστω τις πολυτιμες συμβουλες - ιδεες σας. Εδω και λιγο καιρο επισκεπτονται το μπαλκονι μου περιστερια - δεκαοχτουρες.. Δεν ξερω τι ακριβως ειναι. Πανε παντα διπλα στο κλουβι με τα Budgies μου. Σημερα λοιπον το θρασος τους εφτασε στο απροχωρητο. Οπως αλλαζα το φαι τους πεταχτηκα μεχρι την κουζινα για να παρω μια σακουλα να αδειασω το παλιο φαι τους και μεχρι να γυρισω ειχαν ερθει 2 απο αυτα και το ενα ετρωγε μεσα απο το κυπελακι με το φαγητο τους που το ειχα αφησει εξω απο το κλουβι..
Δοκιμασα και εβαλα cd's στο μπαλκονι αλλα μετα απο λιγο παλι ηρθαν! Το εχουν παρει χαμπαρι το κολπο και δεν τα φοβιζει πια..

Οι ερωτησεις μου ειναι οι εξης..
α) Κινδυνευουν τα παπαγαλακια μου απο αυτα τα ζωα;
β) Τι ολοκληρωμενες λυσεις υπαρχουν οσον αφορα την απομακρυνση τους απο το μπαλκονι μου;



Σχετικο βιντεο:
Για να δείτε αυτό το περιεχόμενο χρειάζεται η συγκατάθεσή σας για τον ορισμό cookie τρίτων.
Για πιο λεπτομερείς πληροφορίες, ανατρέξτε στη σελίδα μας για τη χρήση cookies.
 
για να τους κανει επιθεση δεν τους κανει γιατι ειναι σποροφαγα αλλα μπορουν να μεταφερουν ασθενειες και να κολησουν τα πουλια σου.
 
Προσεχε τις ασθενειες οταν ερχονται σε επαφη! Το να τρωνε απο το ιδιο σκευος δεν ειναι και το καλυτερο! Αλλωστε τρομαζουν κιολας!
 
Απλή αναζήτηση τροφής και έχουν συνηθίσει να την ανακαλύπτουν στα υπολείματα που πετάνε τα δικά σου έξω από το κλουβί. Τα πουλιά αυτά, όπως σου είπανε, δεν είναι επικίνδυνα, μια επιπλέον κίνηση που μπορείς να κάνεις και για άλλα επικίνδυνα είναι μια σίτα ή ένα ψιλό μεταλλικό πλέγμα περιμετρικά του κλουβιού (μορφοποιείται πιο εύκολα και το βρίσκεις στα χρωματοπωλεία).
 
Αγαπητοι συμφορουμητες σας ευχαριστω ολους για τις αμεσες και πρακτικες λυσεις σας. Θα προχωρησω σε καποια ιδιοκατασκευη. Και το μεταλλικο πλεγμα και το dexion με την συτα και το τζαμι ειναι πολυ καλες λυσεις.


Με εκτιμηση,
Γιάννης
 
Back
Top