Λοιπόν, από ένα συγκεκριμένο ζευγάρι (ασπροκόκκινα mosaic) από την 1η τους γέννα σε ένα από τα μικρά, αφού έιχε απογαλακτηστεί, παράλυσαν τα πόδια του. Τώρα από τα μικρά της 2ης γέννας, απογαλακτησμένα πλέων και αυτά, παρατηρώ το ίδιο πράγμα. Δηλαδή το πουλί αρχίζει ώρες 'ωρες και παραλύει, σαν να νεκρώνεται και δεν μπορει να κουνήσει και την επόμενη στιγμή του περνάει και είναι μια χαρά και αργότερα το ξαναπιάνει. Είναι κάτι που το έχω παρατηρήσει εδώ και 4-5 μέρες και μου φαίνεται ότι όσο περνάνε οι μέρες επιδηνώνεται.
Να υπάρχει κάποια έλλειψη δεν νομίζω γιατί στα πουλιά δίνω πολυβιταμίνες και βιταμίνη Ε. Να είναι από χτύπημα στο κεφάλι μου φαίνεται πολύ μεγάλη σύμπτωση να συμβεί σε δύο πουλιά. Σκέφτομαι λοιπόν το ενδεχώμενο μήπως οι γονείς τους είναι αδέρφια. Το ζευγάρι το αγόρασα το χειμώνα από pet shop και δεν ξέρω αν είναι του ίδιου εκτροφέα και αν είναι αδέρφια καθώς είναι αδαχτυλίδωτα.
Για να ακούσω γνώμες...
Να υπάρχει κάποια έλλειψη δεν νομίζω γιατί στα πουλιά δίνω πολυβιταμίνες και βιταμίνη Ε. Να είναι από χτύπημα στο κεφάλι μου φαίνεται πολύ μεγάλη σύμπτωση να συμβεί σε δύο πουλιά. Σκέφτομαι λοιπόν το ενδεχώμενο μήπως οι γονείς τους είναι αδέρφια. Το ζευγάρι το αγόρασα το χειμώνα από pet shop και δεν ξέρω αν είναι του ίδιου εκτροφέα και αν είναι αδέρφια καθώς είναι αδαχτυλίδωτα.
Για να ακούσω γνώμες...