Φροντίδα Κλαδακια για το κλουβι

antonis1998

PB New Member
Εγγραφή
1 Σεπ 2015
Μηνύματα
59
Πόλη
Πειραιάς
αμα κοψω καποια κλαδακια απο ενα δεντρο εξω απτο σπιτι για να τα βαλω μετα στο κλουβι θα πρεπει μηπος να τα απολυμάνω με καποιο τροπο; ή δεν υπαρχει προβλημα ενα απλο πλησιματακι και ειναι ετοιμα;
 
δεν ξερω δεντρο με πολλα φυλλα δεν ειχε καρπους επανω αποτι ειδα αλλα πως το κανω απολιμανση;
 
με σαπουνι μη τοξικο εγω προσοπηκα το κανω με ένα παιδικο που δεν βλαπτει τα ματια και πολλη καλω ξεπλημα όπως επεισης και με καφτο νερο
 
Αντώνη δεν κάνουν όλα τα δέντρα γι αυτή τη δουλειά διότι είναι τοξικά (για να φτιάξουμε πατήθρες εννοώ). Βρες κλαδιά από νεραντζιά-λεμονιά-πορτοκαλιά-ευκάλυπτο. Κόψε τα από δέντρα που δεν μεγαλώνουν μέσα στα καυσαέρια και πλύνε τα με καυτό νερό και ξύδι, μετά άφησε τα στον ήλιο να στεγνώσουν.
 
Δεν χρειάζεται απολύμανση! Θα κόψεις τα κλαδάκια και θα αφαιρέσεις την φλούδα με ένα μαχαίρι, στη συνέχει α θα τα αφήσεις να ξεραθούν τελείως στον ήλιο και μετά μπορείς να τα βάλεις στο κλουβί χωρίς πρόβλημα.
 
ευχαριστω πολυ παιδια, το χαρηκε που τον εβγαλα απτο κλουβι και τον αφησα να κατσει στο κλαδακι και πρωτη φορα τον χαϊδευα και δεν μ ταραζοταν ελπιζω και νομιζω πως μπαινουμε σε καλο δρομο:)
 
Back
Top