Γενικά Κλεμμένες φωτογραφίες στις αγγελίες πώλησης

• Θεματοθέτης Θεματοθέτης Stfns
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

Stfns

PB Member
Πόλη
Καλλιθέα
Νιώθω πολύ υπερήφανος για τα καναρίνια μου, αλλά και για τις φωτογραφίες που βγάζω, καθώς διαπίστωσα πως σήμερα για μια ακόμη φορά φιγουράρει στην ακόλουθη αγγελία: Webpage is not longer available, φωτογραφία του Fabio, ενός αρσενικού κόκκινου μωσαικού που εχω(x) και φυσικά δεν είναι προς πώληση. Τα συμπεράσματα δικά σας...

υ. Γ. ΙΩΑΝΝΗΣνΟΣ γιατί έχω την εντύπωση πως το πουλάκι στην 4η φωτογραφία είναι αυτό που έχεις στο avatar σου;

Το παράξενο θα ήταν να χρησιμοποιούν φωτογραφίες δικές τους.
Βρίσκουν τις καλύτερες και "μοστράρουν" φύκια για μεταξωτές κορδέλες.
Κι όποιον πάρει ο χάρος...

Είμαι κατά 99% σίγουρος πως ούτε οι δύο πρώτες φωτογραφίες είναι δικές του. Κάπου τις έχω ξαναδεί, αλλά δεν θυμάμαι που ακριβώς... Που θα μου πάει θα το βρω!

Μήπως του κ. Μάκη;

Η αλήθεια είναι ότι με το που είδα τις φωτογραφίες μου ήρθε στο μυαλό μου ο κ. Μάκης, ο οποίος όμως αν δεν κάνω λάθος δεν ασχολείται με κόκκινα μωσαικά. Τυχαίο; δεν νομίζω... Μπράβο ρε Μαρία!

Ορίστε από που αντλήθηκαν οι 2 πρώτες φωτογραφίες:

https://community.petbirds.gr/threads/Πωλούνται-κόκκινα-μωσαϊκά-καναρίνια-γραμμής-θηλυκών.21642/

Πάντως χαίρομαι που ο Fabio αρέσει, αν και ομολογώ ως τέρας ειλικρίνειας πως δεν είναι δικής μου εκτροφής. Ήθελα να' ξερα ο Elmo δεν του άρεσε; Όχι τίποτα άλλο για να καυχηθώ και εγώ ως κουκουβάγιος για ένα καναρίνι που μεγάλωσα εγώ...

Μήπως όμως τον αδικούμε και είναι όντως δικά του;
Δηλαδή μήπως υπάρχει ταύτιση του ατόμου της αγγελίας με το άτομο που αναφέρεται στο πόστ του Μάκη;

Δηλαδή μήπως υπάρχει ταύτιση του ατόμου της αγγελίας με το άτομο που αναφέρεται στο πόστ του Μάκη;

Ακόμη χειρότερα αν πρόκειται για το ίδιο άτομο που αναφέρει στο post του ο κ. Μάκης! Και δικά του να είναι τα πουλιά των 2 πρώτων φωτογραφιών, ο Fabio δεν είναι δικός του. Οπότε δεν θεωρώ ότι τον αδικώ.

Καμία αντίρρηση @Stfns ... Στέφανε.
Όλοι εκεί συντείνουμε τις σκέψεις... στην κλοπή των φωτογραφιών.
Απλά για τη συζήτηση και την αντίθετη γνώμη έβαλα τον προβληματισμό.

Ο μόνος τρόπος είναι να εφαρμόζουμε στις φωτογραφίες υδατογράφημα και το πρόβλημα της κλοπής λύνεται αυτομάτος.

Επειδή είχα εκδηλώσει ενδιαφέρον για τα πουλιά το τηλέφωνο της αγγελίας δεν έχει καμία σχέση με το τηλέφωνο το σωστό.

Back