Φροντίδα Κλουβί για ζευγάρι Lovebird

dinkle-doo

PB New Member
Εγγραφή
17 Ιουν 2016
Μηνύματα
2
Πόλη
Αθήνα
Πριν περίπου ένα μήνα πήραμε 2 lovebird 5 μηνών. Έχουμε κλουβί αλλα θελαμε να πάρουμε ένα μεγαλύτερο. Μήπως ξέρει κανεις που θα βρω;
*Δεν με αφήνει να ανεβάσω φωτο του κλουβιού που έχουμε τωρα*
 
Καλώς ήρθες και να σου ζήσουν τα πουλάκια σου!
Κλουβιά βρίσκεις σε όλα τα pet shops. Τώρα αν θέλεις να κάνεις μία αναζήτηση περί των τιμών, ψάξε μέσω διαδικτύου στα eshops να πάρεις μία "γεύση".
Για να ένα ζευγάρι lovebirds, καλή είναι και μια μεγάλη ζευγαρώστρα, κατά προτίμηση άβαφη μεταλλική. Τις βρίσκεις γύρω στα 25 ευρώ.
Για να ανεβάσεις φωτογραφία διάβασε εδώ petbirds.gr/community/threads/Επισύναψη-αρχείου-σε-Μήνυμα.9996/ ίσως χρειαστεί να κάνεις resize την φωτογραφία σου αν είναι μεγάλη.
Για ό,τι άλλο χρειαστείς, να ρωτήσεις :)
 
Καλώς σας βρήκα Κοίταξα μερικά και μεχρι στιγμής εχω βρει 2 που μου άρεσαν.
Αυτο εδώ http://www.petsmile.gr/klouvia/klouvia-zeygarostres/klouvia-zeugarostres-zeugarostra-76cm

Κι ένα λιγο μικρότερο και πιο ψηλό. Θελω να έχουν αρκετό χώρο να τεντώνουν τα φτερά τους χωρίς να τους λείπουν τα παιχνίδια τους.

Και κατι αλλο, τι φρουτα, λαχανικά κλπ μπορω να τους δίνω; Ο εκτροφέας μας ειπε να δίνουμε καρπούζι, πορτοκαλί και μήλο μονο.
 
Καλή είναι αυτή της φωτογραφίας, μην πάρεις μικρότερη.
Θα πρέπει να αλλάξεις τις πατήθρες που την συνοδεύουν, με πιο χοντρές και ξύλινες.
Για την διατροφή διάβασε το άρθρο του Tony Silva για τα χορταρικά, λαχανικά και φρούτα, δες το άρθρο όπου θα διαλέξεις τα ασφαλή και μπορείς να τα δίνεις ανά διαστήματα όλα άφοβα. Για τα ασφαλή αλλά και τα τοξικά μπορείς να δεις και περισσότερες λεπτομέρειες στα αλμπουμς με τις φωτογραφίες τους. Θα δίνεις πάντα προϊόντα εποχής.
Για την γενικότερη φροντίδα, την ψυχολογία και τα παιχνίδια, κράτα τον οδηγό φροντίδας παπαγάλων, που περιέχει συγκεντρωμένα τα περισσότερα άρθρα του φόρουμ και θα σου φανεί χρήσιμος.
 
Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Back
Top