Φροντίδα Κλουβί για ζευγάρι plum

ΦΡΑΓΚΟΥΛΑ

PB New Member
Εγγραφή
30 Ιουλ 2014
Μηνύματα
240
Πόλη
Βούλα
Καλησπέρα θα ήθελα να ρωτήσω το κλουβί που έχω στην φώτο εάν είναι ιδανικό για plum ζευγάρι και τι διαστάσεις φωλιάς χρειάζεται. Γνωρίζω ότι πρέπει να την βάλω από φθινόπωρο. Ευχαριστώ πολύ!

P7111132_0.webp
 
Το κλουβί φαίνεται αρκετά καλο και ευρύχωρο. Προσωπικα θα εβαζα μερικά ακομα φυσικά κλαδιά στα πιο ψηλά μέρη του κλουβιου.

Πες μας περισσότερα πραγματα για το ζευγάρι σου. Ποτε το απεκτησες;απο τις φωτογραφιες φαίνεται να λείπουν οι ουρές των πουλιών και αν διακρίνω καλα εχεις δυο θηλυκά. Τι διατροφή ακολουθείς;
 
Καλησπέρα στην παρέα! Το ζευγάρι το απέκτησα πρόσφατα και είναι γεννημένα στις 06/05/14. Είναι ζευγάρι με τεστ dna και δακτυλίδι. Και στην φωτογραφία που βλέπεται είναι η πρώτη μέρα που στήθηκε το νέο τους κλουβί. Τους εξοπλίζω σιγά σιγά με παιχνίδια και επιπλέον πατήθρες. Θέλω να ξεκινήσω και να τους φτιάξω και την φωλιά τους όπου ξέρω ότι πρέπει να είναι οι διαστάσεις τους 50*40*40. Δεν υπάρχει στο εμπόριο και ήθελα να μου πείτε τι κάνουμε σε αυτήν την περίπτωση. Σας ευχαειστώ πολύ!
 
Θέλω να ξεκινήσω και να τους φτιάξω και την φωλιά τους όπου ξέρω ότι πρέπει να είναι οι διαστάσεις τους 50*40*40. Δεν υπάρχει στο εμπόριο και ήθελα να μου πείτε τι κάνουμε σε αυτήν την περίπτωση. Σας ευχαειστώ πολύ!
Απο ότι βλέπω οι φωλιές των παπαγάλων είναι συνήθως ξύλινες οπότε αν έχεις τα κατάλληλα εργαλεία και τις απαραίτητες γνώσεις ξυλουργικής μπορείς να την φτιάξεις(ή εσύ ή κάποιος γνωστός σου ) αλλιώς μπορείς να την παραγγείλεις σε έναν ξυλουργό και να στην κάνει όπως θες :)
 
... Δεν υπάρχει στο εμπόριο και ήθελα να μου πείτε τι κάνουμε σε αυτήν την περίπτωση.


Την παραγγέλνεις σε ξυλουργό και ζητάς "κόντρα πλακέ θαλάσσης". Είναι απο τα λίγα ανθεκτικά στα ράμφη των παπαγάλων. Επίσης να έχει πορτάκι στην εξωτερική πλευρά με σύρτη ώστε να μπορείς να ελέγχεις τη φωλιά. Φτιάξτου ένα σχέδιο για να ξέρει τι ζητάς ή τύπωσε ένα έτοιμο απο το ίντερνετ με την κατάλληλη φωλιά και ζήτα του να στη φτιάξει ίδια.
 
Back
Top