Γενικά Κλουβί για καναρίνια

Νικολέτα μου αν βαλεις και τα 3 πουλιά μαζί θα διαπιστώσεις οτι τα αρσενικά θα τσακώνονται και δεν θα κελαδούν και πιθανών να ζευγαρωσουν με το θηλυκό χωρις να το επιθυμείς. Πρόκειτε για κάποιου ειδους ζευγαρώστρα;

Τα αρσενικά ειναι σωστό να μπουν σε ξεχωριστα κλουβιά, προκειμένου να απολάυσεις το υπέροχο κελάηδημά τους. Αν έχεις το χώρισμα βάλτο στην μέση αλλά να μην έχουν οπτική επαφή. Η βάλε ένα μελλοντικό ζευγάρι στην ζευγαρώστρα( με το χώρισμα) για να γνωριστούν και να ζευγαρώσουν την Ανοιξη.
 
σε ευχαριστώ τζωρτζίνα.έλεγα να τα έχω μαζί γιατί ο πατέρας του κουμπάρου μου τα έχει σε μεγαλό κλουβί απο το δικό μου όλα και αρσενικά και θυληκά και δεν έχει κανένα πρόβλημα. Τώρα τι να πω..
 
  • Like
Αντιδράσεις: Don_Gr
σε ευχαριστώ τζωρτζίνα.έλεγα να τα έχω μαζί γιατί ο πατέρας του κουμπάρου μου τα έχει σε μεγαλό κλουβί απο το δικό μου όλα και αρσενικά και θυληκά και δεν έχει κανένα πρόβλημα. Τώρα τι να πω..
καλυτερα ειναι να τα εχεις χωριστα τα πουλια... Το λες κ μονη σου τα εχει σε μεγαλο κλουβι, συνη9ως οταν βαζουν πολλα πουλια μαζι ειναι σε μεγαλες κλουβες, αλλα εκει ειναι μεγαλος ο χωρος κ ετσι δ εχουν prob... Παντως να 3ερεις οτι τα αρσενικα πανε παντα μονα τους, μονο στην περιοδο της αναπαραγωγης ωαζουμε 8υληκο
 
Όταν έχεις πολλά πουλιά σε μεγάλη κλούβα δέν υπάρχει κανένα πρόβλημα γιατί τα πουλιά χάρις τον χώρο που έχουν μπορούν να αποφεύγουν το ένα το άλλο ενώ άμα είναι σε μικρό όχι. Γι'αυτό καλό θα ήταν να κρατήσεις και τα τρία πουλιά σε ξεχωριστά κλουβιά και όταν με το καλό έρθει η ώρα να τα ζευγαρώσεις βάλτα σε αυτό το κλουβί που έχεις μαζί(ενοειται όχι και τα τρία αλλά ένα ζευγάρι.)
 
Δεν είναι μόνο ότι αποφεύγει το ένα το άλλο, αλλά και ότι φοβάται το ένα το άλλο και έτσι κάθονται ήσυχα.
Όσο για το θέμα του κλουβιού θα σου πρότεινα να πάρεις και ένα δεύτερο ίδιο να βάλεις αρσενικό θηλυκό μαζί και τον άλλο μόνο του, άμα θέλεις να τραγουδάνε βάλε τα αρσενικά μόνα τους.

Φιλικά Νίκος
 
Το κλουβί που έχεις είναι ιδανικό για ζευγάρωμα. Δεν κάνει όμως να έχεις και τα 3πουλιά μαζί αυτή την εποχή σε αυτό. Τα αρσενικά θα μαλώσουν μεταξύ τους και το θυληκό δεν θα ηρεμήσει από τα αρσενικά που ίσως να θέλουν να ζευγαρώσουν μαζί του. Αν έχεις τη δυνατότητα πάρε ακόμη ένα τέτοιο κλουβί με μη διαφανή χώρισμα στη μέση (αν δεν υπάρχει κάντο μόνη σου με σκληρό χαρτόνι) και βάλε εκεί τα αρσενικά και το θυληκό άστο στο πρώτο κλουβί.
 
Back
Top