Φροντίδα Κλουβί για την Λίλα (African grey)

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης Vada
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

Vada

Parrots Expert
Εγγραφή
17 Μαϊ 2020
Μηνύματα
1.966
Πόλη
Λάρισα
Καλημέρα ομάδα, σήμερα θα χρειαστώ την βοήθεια σας, για την επιλογή καινούργιου κλουβιού για το κορίτσι μου. Έχω βρει τρία κλουβιά, και δεν ξέρω πιο να διαλέξω. Βάζω και τους τρεις σύνδεσμους:
1) https://www.e-parrot.gr/product/klo...ous-papagalous/grenada-antique-montana-cages/.
2) https://www.e-parrot.gr/product/klo...pagalous/hacienda-play-antique-montana-cages/
3) https://www.e-parrot.gr/product/klo...pagalous/hacienda-dome-antique-montana-cages/.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
 
Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Φιλε καλημερα... όσο μεγαλύτερο τόσο το καλύτερο. Αυτο όμως ήδη το ξέρεις :)Αυτο που ισως να μη γνωριζεις και θα σε βοηθήσει να περιορίσεις την αναζήτησή είναι να μην κοιτάς οβάλ σχήματος κλουβιά. Απαγορεύεται το συγκεκριμένο «σχήμα»...για την αντίληψη αλλά και το ψυχισμό τους. Αυτο π με βεβαιότητα μπορώ να σου πιστοποίησω είναι ότι «μπλοκάρουν» δε μπορούν να το περπατήσουν κοκαλώνοντας κάθε φορά π το επιχειρούν. Λίγες προσπάθειες κ μετά τέλος. Γίνεται ουσιαστικά πολύ πολύ μικρός ο «οφέλιμος» χώρος
 
Εγώ θα προτιμούσα το 2ο: (https://www.e-parrot.gr/product/klo...pagalous/hacienda-play-antique-montana-cages/) καθώς έχει και play top, οπότε νομίζω είναι πιο πρακτικό και απ΄ ότι φαίνεται είναι και το μεγαλύτερο από τα 3.
[automerge]1617093924[/automerge]
Ωστόσο θα σου πρότεινα και αυτό: https://www.petsamolis.gr/proionta/...rofa/klouba-papagalou-82x77x164cm2030451.html ή αυτό https://www.petsamolis.gr/proionta/...megalou-papagalou-131,5x102x185cm2030452.html
Είναι από ένα pet shop στην Κρήτη. Παίρνω συνέχεια πράγματα από εκεί καθώς έχει πάρα πολύ καλές τιμές και άψογη εξυπηρέτηση. Το τελευταίο κλουβί μάλιστα είναι 131,5x102x185cm!
 
Back
Top