Φροντίδα Κλουβί για τη Ζουζού

dimitra_1980

PB Member
Εγγραφή
19 Οκτ 2008
Μηνύματα
548
Πόλη
Αθήνα
Αυτό είναι το κλουβί που πήρα σήμερα το πρωί για τη Ζουζού (κοκατίλ)
 

Συνημμένα

  • 1.webp
    1.webp
    84,4 KB · Προβολές: 108
  • 2.webp
    2.webp
    72 KB · Προβολές: 92
Καλορίζικη η καινουρια βιλίτσα! Να σου ζησει το φιλαράκι σου και να να ειναι ευτυχισμένο μεσα στο σπιτάκι που του διάλεξες!

Ισως αν του εβαζες καναδυο παιχνιδάκια ακόμα και ξύλινες πατήθρες, να ήταν ακομα καλύτερα!
 
Πολυ ωραιο το νεο σας κλουβι! :D

Θα συμφωνησω με τη Τζωρτζινα! Οι παπαγαλοι λατρευουν τα ξυλινα αντικειμενα, επισης εχεις πολλες πατηθρες μαζεμενες στο επανω μερος του κλουβιου οι οποιες δεν την βοηθανε πιστευω στην κινηση της. Σε αυτο το κλουβι οπως το ειδα, εγω προσωπικα, θα εβαζα 3 το πολυ 4 πατηθρες και περισσοτερα χρωματιστα παιχνιδακια.
Να διαμορφωσεις το κλουβι ετσι ωστε να μην περιοριζεται η κινηση της αλλα να εχει και παιχνιδια για να ασχολειται. 😉
 
Ωραιο το κλουβακι της! Κι αυτη δεν παει πισω!βαλε της τις πατηθρες ανα βαθμιδες... Δηλαδη ξεκινα απο το κατω κατω εκει που ειναι τα μπολακια αλλη μια στην μεση και αλλη μια πανω, οχι ομως πολυ πανω για να μην καμπουριαζει! Επισης αυτο το κιτρινο βγαλε το αν ειναι η ''βιταμινη''! Αποτελειται μονο απο ζαχαρη και μπισκοτο και μονο καλο δεν του κανει! Εκτος κι αν ειναι καποια συσκευασμενη αυγοτροφη!
 
πολυ καλη επιλογη κλουβιου δημητρα. Οι καταλληλες διαστασεις, οριζοντιες μπαρες... Πολυ καλη επιλογη
 
Παρα πολυ καλο κλουβι και πολυ ανετο. Το κοκατιλακι θα ειναι πολυ χαρουμενο. Και εχεις πολλες επιλογες παιχνιδιων μ'αυτο!
 
Παιδιά θα κάνω αυτά που μου λέτε. Ξύλινες πατήθρες και παιχνιδάκια στα 2 πετ σοπ της περιοχής μου δε βρήκα. Κι επειδή τώρα έχω πάλι ρεπό την άλλη Τρίτη, θα κατέβω στο κέντρο (αν ησυχάσουν τα πραγματα) να της πάρω. Θέλω να της πάρω κι ένα σταντάκι αλλά πολύ αμφιβάλλω αν θα το χρησιμοποιήσει (εκτός κι αν το τοποθετήσω πάνω στο κεφάλι μου!)
Όσον αφορά τις πατήθρες, πώς ακριβώς να τις βάλω; Την πρώτη πρώτη κάτω κοντά στα μπολάκια. Οκ.,Τη δευτερη και την τρίτη πιο πάνω αλλά στην ίδια ευθεία με την πρώτη; Αυτό δεν κατάλαβα.
 
Η κιτρινη και οι δυο μικρες ασπρες πατηθρες νομιζω πως πρεπει να αλλαξουν θεση και να μεινει μονο μια απο αυτες. Αν χαμηλωνες λιγο την μεσαια τη μεγαλη θα στεκεται; Και ψηλα να βαλεις μονο μια-δυο μικρες;

Αν οχι μια αλλη σκεψη θα ηταν να αφησει μονο μια απο τις μικρες καθετα με την επανω μεγαλη σαν αν σχηματιζεται ενα Τ. :) Εσυ βεβαια, δοκιμαζοντας και βλεποντας θα βρεις πως βολευουν καλυτερα το πουλακι σου!
 
Αν και τώρα είδα οτι πατήθρες σαν κι αυτές που έχω μπορούν να στερεωθούν μόνο στις δυο πλευρές του κλουβιού που έχουν κάθετα κάγκελα. Γιατί στις άλλες δυο πλευρές τα κάγκελα είναι οριζόντια και οι πατήθρες δε στερεώνονται. Εκτός κι αν υπάρχουν πατήθρες που μπορούν να στερεώνονται κι εκεί. Δεν ξέρω. Πρεπει να βγω για ψώνια πάλι να ψάξω
 
Έχω κι ένα ακόμη θέμα με την ποτίστρα. Της έχω και την κλασική (σαν κι αυτές που βάζουμε στα καναρίνια) και μπολάκι. Πριν από λίγο την είδα που περιεργαζόταν την ποτίστρα και τελικά βρήκε από που πίνει νερό.Από το μπολάκι δεν την έχω δει ακόμα να πίνει. Ποια λέτε να τη βολευει περισσότερο;
 
Έχω κι ένα ακόμη θέμα με την ποτίστρα. Της έχω και την κλασική (σαν κι αυτές που βάζουμε στα καναρίνια) και μπολάκι. Πριν από λίγο την είδα που περιεργαζόταν την ποτίστρα και τελικά βρήκε από που πίνει νερό.Από το μπολάκι δεν την έχω δει ακόμα να πίνει. Ποια λέτε να τη βολευει περισσότερο;

Αφου ειδες ποια χρησιμοποιει... :D Δεν εχει τοσο να κανει με την βολεψη τη δικια τους. Απλα εχει να κανει με το να μην φοβουνται ενα ειδος ποτιστρας και να ξερουν να τη χρησιμοποιουν. :)
 
Επειδή το κλουβί δεν έχει και πολύ χώρο θα άφηνα την κλασική για καναρίνια γιατί νομίζω θα το λερώνει συνεχώς το μπολάκι. Εγώ έχω βάλει μπολάκι και το έχω βάλει ψηλά για να μη το λερώνει αλλά έχω μεγάλο κλουβί.Αφού είπιε κιόλας άσε αυτή
 
Καλορίζικο το κλουβάκι της, γλυκύτατη η Ζουζού, απίθανη να σου ζήσει, να περνάτε όμορφα!
 
Πολυ ομορφο το κλουβακι της Ζουζου σου...
Τη ποτιστρα καλυτερα να την βαλεις στα πιο πανω κλαδακια και να προσθεσεις-αντικαταστησεις καποιες ξυλινες πατηθρες...
Παντως πολυ ωραιο κλουβακι...
 
Το ιδιο σπιτι εχω και εγω για τα κοκατιλακια μου!
Και εχω το ιδιο προβλημα δυστυχως με τις πατιθρες.Ψαχνω να τους βρω αλλες να βαλω μεσα για να κινουνται ανετα γιατι δυσκολευονται πολυ.
 
Back
Top